Katalogi

Suositut filtterit
30 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

CONSIGNED vie monipuolisten laukkujen maailmaan

Englantilainen CONSIGNED on moderni, urbaaniin asustamiseen keskittyvä vaatemerkki, jonka tärkeimpiin tuotteisiin kuuluu monipuolinen valikoima erilaisia laukkuja. Monipuolisesta kattauksesta reppuja, putkikasseja, kantolaukkuja ja muita asusteita löydät meillä Zalandolla brändin laadukkaimmat tuotteet helposti.

Brändin laukkuvalikoima huokuu selkeitä linjoja, yksinkertaista tyylikkyyttä ja toimivuuteen perustuvaa suunnittelua. Merkin minimalistiseen tyyliin ei kuulu kuvitetuilla kuoseilla herkuttelu, vaan värimaailma on tyylikkään luonnonläheinen ja tuotteet ovat valtaosin yksivärisiä. Rauhallisen vihreä, aina varma musta ja näkyvämpi keltainen esiintyvät tuotteissa usein. Hillityn tyylikkäät värivaihtoehdot mahdollistavat myös tuotteiden mahdollisimman monipuolisen käytön niin matkustaessa kuin koulureppunakin.

Monesti luonnollisen yksinkertaisesta ulkomuodostaan huolimatta CONSIGNED on urbaaniin ympäristöönkin helposti muovautuva. Moderniin tyyliin brändin tuotteissa suurta roolia näyttelee kestävään kehitykseen nojaavat materiaalit ja valmistustavat, sekä monikäyttöisyys, jonka ansiosta merkin laukut soveltuvat helposti käytettäväksi niin metsässä kuin kaupunkiympäristössäkin.

Ominaisuuksiltaan kattavat ja monipuoliset laukut

CONSIGNED tarjoaa kattavalla laukkuvalikoimallaan paljon vaihtoehtoja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Perinteisten ja aina käytännöllisten reppumallien lisäksi brändillä on tarjottavanaan lukuisia erilaisia tyylejä putkikassista vyölaukkuun. Reppu selässä hoidat mukavasti metsäretket ja koulupäivät, monipuolinen putkikassi soveltuu erinomaisesti pidemmällekin reissulle, ja urbaanilla camo-kuvioinnilla varustetulla vyölaukulla tärkeimmät tavarasi pysyvät tallessa vaikka kesäisellä festivaalilla käyskennellessä. Vaatemerkin laukut ovat myös monikäyttöisyydessään huippuluokkaa.

Brändin laukkujen monipuolisuus ja monikäyttöisyys näkyy hyvin esimerkiksi tyylikkäissä putkikasseissa. Lyhyillä kahvoillaan ne toimivat kätevinä kantolaukkuina vaikka viikonloppuretkelle, mutta irrotettavilla hihnoilla niistä muovautuu selkärepun tai lähettilaukun tapaan kannettavia laukkuja. Tähän kun lisätään hyvin suunnitellut säilytystilat, sekä kattavat lisäominaisuudet, on pätevä laukku valmis.

CONSIGNED-laukuilla on mukavia ominaisuuksia, kuten materiaalien vedenkestävyys, sekä erinomaisen kattavasti suunnitellut säilytysosastot. Esimerkiksi reppumalleissa on pehmustetut kannettavien tietokoneiden osastot, ja monissa laukuissa erillisiä paikkoja kynille. Koko valikoimaa leimaa puolestaan kokovaihtojen monipuolisuus. Laadukasta laukkua etsivän on helppo löytyy säilytystilaltaan sopivan suuri tai pieni vaihtoehto juuri omaan käyttötarkoitukseen soveltuvana.

Luonnonmukaisin menetelmin valmistettua CONSIGNED-huippulaatua

Modernin ja ajattelevan brändin tyylille sopivasti CONSIGNED keskittyy myös paljon kestävään kehitykseen ja luonnonmukaisuuteen. Meillä Zalandolla tunnistat erityisesti kestävään kehitykseen niin valmistuksessa kuin materiaaleissaankin nojaavat tuotteet vihreästä kestävä kehitys -merkistä. Tuotetiedoista näet myös tarkemmin minkä tyyppisiä luonnonmukaisuuteen liittyviä toimia tuotteen valmistuksessa on hyödynnetty.

Suuri osa CONSIGNED-laukuista on valmistettu vähintään osittain kierrätetystä muovista. Yksittäisiin laukkuihin on käytetty kymmeniä muovipulloja, jotka muutoin menisivät kaatopaikalle luontoa rasittamaan. Nämä on muutettu brändin tuotteita varten laadukkaaksi materiaaliksi, jota on käytetty muun muassa valtaosan tuotteista hihnoissa, reunuksissa, sekä vedenkestävyyttä tarjoavissa pinnoissa.

Brändin kestävään kehitykseen nojaavat toimintatavat, kuten muovin kierrätys, vähentävät luontoon joutuvaa jätettä ja pidentävät materiaalien käyttöikää. Näin luontoa ei rasiteta yhtä paljon kuin “perinteisiä” valmistustapoja noudattaen. CONSIGNED on jälleen hyvä esimerkki siitä, että huippulaatua on saatavilla myös luonnonmukaisesti valmistettuna.