Mallisto

Suositut filtterit
24 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Mies, tarvitsetko takuuvarmat laatukengät? Cordwainer on elegantti valinta nykyaikaiselle herrasmiehelle. Sen muodikkuus vastaa vaativiin pukeutumishaasteisiin erilaisissa elämäntilanteissa. Huolellinen suunnittelu ja tasokas toteutus luovat asullesi karismaattisen ja arvovaltaisen ilmeen.

Jos olet johtavassa asemassa, vaadit luonnollisesti hyvää laatua vaatteiltasi. Arvostettu Cordwainer tuo häivähdyksen miehekästä luksusta konttorin käytäville. Tasokkaat kengät ovat tietysti hyvännäköisten housujen, paitojen ja solmioiden luontaiset kumppanit. Toki voit laittaa solmion tilalle ohuen huivinkin! Tätä ideaa on käyttänyt myös Jude Law. Joskus varmaan haluat pukeutua vähän rennommin työpöytäsi taakse. Upeat jalkineet käyvät myös hyvännäköisten merkkifarkkujen ja poolokauluksisen paidan seuraan. Korosta asun asiallisuutta jämäkällä pikkutakilla. Vapaamuotoisempaan menoon käy esimerkiksi vyötärömittainen jakku, jonka helmassa on kiva resori. Kun päädyt kavereiden kanssa iltaa istumaan, laita vaihteeksi löysän mallinen neuletakki vajaamittaisilla hihoilla. Suorat kangashousut sopivat aina kenkiesi seuraan.

Cordwainer antaa asulle ylellisen vaikutelman

Näiden kenkien yksityiskohdat hivelevät kriittisiä silmiä. Cordwainer kiinnittää huomiota jalkineiden tyylikkääseen muotoiluun. Erilaisia tekstuureja on yhdistelty keskenään näyttävästi, kokonaisuus pysyy silti hyvin tasapainossa. Voit korostaa tehosteiden elävyyttä esimerkiksi käsineissäsi. Soljet ja remmit tehostavat maskuliinisuutta, jota voit toistaa myös salkussa tai tietokonelaukussa.

Klassisuus on valttia värityksessä, näiden kenkien maskuliininen värimaailma on suunniteltu kestämään aikaa. Tämä tekee valinnoistasi kestävämpiä myös värityksen puolesta. Yhdistät varmat sävyt luontevasti myös voimakkaan värisiin vaatteisiin. Cordwainer on ajan tasalla myös modernista muodista. Kenkien kaksivärisyys on selkeästi erottuva yksityiskohta. Samoilla väriyhdistelmillä voit leikitellä vaikka huiveissa ja hatuissa.

Juhlan aikaan miehen on tärkeää olla tip top. Tanssita kauniisti pukeutunutta daamiasi upeissa kengissä. Tilaisuuden luonteesta riippuen voit laittaa päällesi jotakin tavallisuudesta poikkeavaa kuosia. Rohkenetko valita yllesi vaikka kirkasvärisen puvun?

Tutustu myös