Mallisto

Suositut filtterit
76 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Kaipaatko alusvaatepukeutumiseesi väriä ja räväkkyyttä klassisten puuterisävyjen sijaan? Persoonallisten alusasujen kaipuuseen on olemassa ratkaisu. Uudenlaisen alusasumuodin edelläkävijä tulee sieltä, mistä muukin huippumuoti - Italiasta. Vuonna 1983 perustettu alusasumerkki Cosabella valmistaa herkullisen värisiä ja leikkisän seksikkäitä alusvaatteita naisille ikään tai vartalonmuotoon katsomatta. Cosabella tarkoittaa italiaksi "kaunista asiaa", ja merkin upeat alusasut todella ilmentävät brändin nimeä. Kaikki merkin rintaliivit, alushousut, yöpaidat ja bodyt on tehty paitsi nautittaviksi myös käytettäviksi. Huomaat vaatteiden käyttömukavuuden muun muassa niiden pehmeistä materiaaleista ja joustavista saumoista.

Vaikka alusvaatteet harvoin näkyvät ulospäin, se ei tarkoita, etteivät ne voisi olla kauniita ja persoonallisia. Hemmottele vartaloasi vain parhaalla! Laadukkaat ja sensuellit alusvaatteet ovat kokonaisvaltainen kokemus - hyvä alusvaatekerrasto sekä tuntuu hyvältä että miellyttää silmää. Cosabella-alusvaatteet on suunnattu naiselle, joka haluaa olla trendeistä perillä myös alusvaatteidensa osalta. Värikkäissä alusvaatteissa yhdistyvät amerikkalaisen rohkea suunnittelu ja italialaisen tekstiilinvalmistuksen perinteet - Cosabellan suunnittelupäämaja nimittäin sijaitsee trooppisessa Miamissa, kun taas tuotteiden valmistus tapahtuu edelleen perinteikkäässä Italiassa. Hehkutetut alusvaatteet ovat keränneet mainetta ympäri maailman ja muotimedian. Perinteisiä alusasutrendejä rikkovat alusvaatteet on nähty esimerkiksi Sinkkuelämää-sarjassa.

Cosabella tuo väriterapiaa ja uusia linjoja alusvaatelaatikkoosi!

Mitä tahansa etsitkään, Cosabellalta voit löytää tarvitsemasi monissa eri malleissa ja väreissä. Erilaiset rinnat ja naisvartalot kaipaavat erilaista tukea. Italialaismerkin lukuisat rintaliivimallit vastaavat sekä kurvikkaiden että pienipovisten naisten tarpeisiin. Klassiset rintaliivimallit säädettävillä olkaimilla sekä painijanselkäiset liivit tarjoavat tukea sekä normaali- että suurikokoisille rinnoille. Erilaiset alustopit sen sijaan sopivat hoikemmalle vartalolle, jossa tuen tarve ei ole yhtä suuri. Alushousuja löytyy sekä viekoittelevina stringeinä että peittävämpinä boksereina. Naisellisen eteeristä pitsiä on käytetty taidokkaasti kaikissa alusasuissa. Mallistojen kuumat neonvärit, pastellin sävyt ja liukuvärjäykset erottavat italialaismerkin luomukset muista alusvaatemerkeistä.

Kauniit alusasut saavat myös näkyä tavalla tai toisella. Kokeile Cosabellan muotoilevia alusvaatteita saadaksesi aikaan hoikemman ja sileämmän siluetin esimerkiksi kotelomekon alle. Lähes huomaamattoman muutoksen lisäksi voit myös pukea alusvaatteesi näkyville - rohkeasti mutta hyvällä maulla. Pue kirkkaanväristen rintaliiviesi päälle toppi, jossa on suuret hihansuut. Reippaanvärisen pitsin vilahtaminen topin alta toimii mielenkiintoa tuovana yksityiskohtana. Tasapainota rintaliivien tuomaa seksikkyyttä ja yllätyksellisyyttä asustamalla kokonaisuus pillifarkuilla ja tennareilla.

Tutustu myös