Katalogi

Suositut filtterit
1 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Rakastatko katseet kääntävien korkokenkien kopinaa asfalttia vasten, suuren maailman tunnelmaa henkiviä jalkineita ja korkeiden korkojen tuomaa naisellisen itsevarmuuden tunnetta? Edustavatko kengät sinulle taiteellista tinkimättömyyttä, luovaa itseilmaisua ja leikkisää nautintoa? Cosmoparis-kengät ovat paljon enemmän kuin vain jalkineita ? ne ovat kenkäfriikin fantasiaa, joka on nyt käynyt toteen.

Cosmoparis tarkoittaa juuri sitä miltä se kuulostaakin: kosmopoliittia designia huippumuodin pääkaupungista Pariisista, suoraan Rue Saint-Honorén kuuluisalta kadulta. Se sykkii ranskalaisen jalkinesuunnittelun villiä inspiroivuutta ja Pariisin muotilavojen kuuluisaa tunnelmaa yhdistettynä uusimpiin kansainvälisiin tuuliin. Vuonna 2008 perustettua yritystä luotsaa ryhmä näkemyksellisinä edelläkävijöinä tunnettuja suunnittelijoita, jotka luottavat eurooppalaisen käsityön ja laatumateriaalien voimaan. Tuloksena on inspiroivaa luksusta, jossa kohtaavat klassinen kultakoristeinen glamour, feminiininen raikkaus, räväkkä rock sekä graafisen kokeilevat linjat. Naiset ympäri maailman ovat rakastuneet Cosmoparisin luomiin jalkinemaailman taideteoksiin.

Cosmoparis lumoaa koroilla, väreillä ja asenteella

Upeimmat Cosmoparis-kengät näyttävät suoraan catwalkilta karanneilta, sillä ne on luotu tinkimättä piiruakaan taiteellisista visioista. Värikkäät piikkikorot, mustat saapikkaat tai kultaiset kiilakorot nostavat pääsi pilviin samalla, kun jännittävästi muotoillut remmit ja nahkaosat hyväilevät jalan kaarta. Ne kruunaavat juhla-asun ja tuovat arkiseenkin asukokonaisuuteen ilmettä, joka ei jää huomaamatta. Näyttävien statement-korkojen ohella Cosmoparis tarjoaa myös matalia tennareita, sandaaleja ja pistokkaita, joita ei käytännöllisyydestä ja miellyttävästä tunnusta huolimatta voi kutsua tylsiksi tai vaatimattomiksi, sillä kenkiä värittävät muun muassa eläinkuosit, glitter-pinnat sekä yllättävät leikkaukset. Kenkien lisäksi löydät Cosmoparisin valikoimista myös viettelevät iltalaukut ja käytännölliset käsilaukut, jotka eivät jätä kylmäksi yhtään sen vähempää kuin korkeimmat korkkaritkaan.

Cosmoparis tuo luoksesi näyttävän jalkinemuodin uusimmat ja kiinnostavimmat virtaukset väritettynä ripauksella luksusta ja leikkisyyttä. Ota rohkea askel kohti Pariisin katujen viettelevää tunnelmaa ja heittäydy ihanien korkojen vietäväksi!

Yhdistele ja sekoita