Craghoppers on englantilainen retkeilyvaatemerkki, jonka suurin innoittaja on seikkailu. Nämä vaatteet on suunniteltu antamaan suojaa ja mukavuutta joka tilanteessa, olipa kyseessä sitten rento lomamatka, päiväkausien vaellus syrjäisissä erämaissa, vaativa vuorikiipeilyreissu tai matka maailman ympäri. Kun yllä on vaatteet, joissa voit liikkua vaivatta ja mukavasti, voit keskittyä nauttimaan täysillä kaikesta siitä kauneudesta ja jännittävyydestä, jota maapallomme tarjoaa seikkailunnälkäiselle reissaajalle.

Craghoppers-vaatteet on luotu haastaviin olosuhteisiin

Britanniassa vuonna 1965 perustettu Craghoppers sai alkunsa Mount Everestin innoittamana. Maailman korkeimman vuoren valloitusta suunnitteleva porukka vaatteista ja vaelluksesta innostuneita englantilaisnuoria päätti suunnitella juuri omiin tarpeisiinsa sopivat vaatteet, jotka tarjoaisivat maksimaalista käyttömukavuutta ja suojaa epävakailta vuoristo-olosuhteilta. Tuohon aikaan tekniset ulkoiluvaatteet olivat vasta kehityskaarensa alussa, mutta Craghoppers otti tehtäväkseen kehittää niitä eteenpäin. Sama intohimo ja kiinnostus uusiin materiaaleihin näkyy sen tuotekehityksessä tänäkin päivänä. Yrityksen tavoitteena on luoda huippulaatuisten retkeilyvaatteiden lisäksi monikäyttöisiä ja hyvännäköisiä reissuvaatteita, jotka kulkevat kevyesti mukana kaikenlaisilla matkoilla. Vaatteissa hyödynnetään muun muassa veden- ja tuulenkestäviä kankaita sekä tehokasta lämpöeristystä, ja niistä voi löytää pitkälle kehitettyjä erikoisominaisuuksia, kuten hyönteisiltä suojaavaa pinnoitetta. Kaikki tuotteet valmistetaan mahdollisuuksien mukaan kierrätetyistä ja ekologisista materiaaleista.

Craghoppers – jotta matka voisi jatkua pitkään

Nykypäivän kestävien ja keveiden kankaiden ansiosta ulkoilumuoti on paitsi mukavampaa myös tyylikkäämpää kuin koskaan aiemmin. Siksi Craghoppers ei ole vain yksinäisten vuorten ja erämaiden vaatetusta, vaan sen selkeälinjainen ja pelkistetty design istuu mainiosti myös päivävaelluksen jälkeiselle ravintolaillalliselle, lomamatkalle etelään tai vaikka jokapäiväiseen arkeen – esimerkiksi tumman harmaat kangashousut yhdistettynä vaaleaan vapaa-ajan kauluspaitaan on tyylikäs yhdistelmä niin naiselle kuin miehellekin. Täyteen oikeuteensa Craghoppers-vaatteiden monipuoliset ominaisuudet pääsevät kuitenkin ulkoilmassa. Polvista vahvistetut vedenpitävät ulkoiluhousut, kosteutta siirtävä pusero sekä olosuhteiden mukaan valittu takki sopivat vaelluskenkien ja retkeilyreppujen kanssa täydellisesti. Urbaani seikkailija valitsee kylmän kauden takiksi trendikkään ja funktionaalisen parkatakin, kun työmatkapyöräilijän luottovaate on joustavat ja nopeasti kuivuvat kangashousut.

Yhdistät helposti