Suositut filtterit
28 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Kaipaatko urbaaninmakuista streetweariä, joka istuu myös high fashion -tyyliin? Criminal Damage on kulmikas katumuodin taitaja, joka tuo edgyn asenteen suoraan Itä-Lontoon kaduilta, jossa se syntyi jo 1991. Brändin vaatteet pukevat katumuotia arvostavat miehet ja naiset, joille ei riitä trendsetterin paikka vaan he kulkevat mieluummin omia polkujaan kaukana trendsetterien edellä rajoja rikkovalla tyylillään.

Brittiläinen Criminal Damage voi olla juuri se luottomerkki, joka puuttuu vaatekaappisi tarkkaan harkitusta mutta persoonallisesta linjasta. Jos omaat pelottoman persoonallisen tyylin ja edgyn asenteen, tulet löytämään merkin vaatteista juuri sen puuttuvan palasen. Merkki syntyi, kun Jas Aytan inspiroitui yhdistämään retrotyylit ja urbaanit, uudet trendit.

Criminal Damage ? as cool as it gets!

Criminal Damage ei ole enää vain Lontoon hipstereiden merkki vaan sitä rokkaavat aktiivisesti myös katumuodin ikoneiksi nousseet tähdet, kuten Beyoncé, Rihanna ja Cara Delevingne. Merkin designille ovat tunnusomaisia niin perusvaatteet neutraaleissa väreissä kuin rohkeat, vahvat värit ja printit. Brändin edgy identiteetti on jokaisessa vaatekappaleessa läsnä. Tämän uniikimmaksi vaatteesi eivät voi mennä!

Criminal Damagen graafiset printtipaidat ovat miesten malliston parasta antia. Brändin vaatteet ovat myös erittäin helppoja yhdistellä, joten löydät mallistosta koko lookin kengistä lähtien. Luo autenttinen look kuvioidulla t-paidalla, pillifarkuilla ja merkin pitkällä hupparilla, joka on nyt erittäin trendikäs. Alaosaksi sopivat kapeat farkut tai merkin college-housut. Viimeistele look vielä trendikkäillä korkeavartisilla tennareilla ? miten olisi kokokeltainen tai kokosininen?

Oletko nainen lähdössä salille tai lenkkipolulle? Näillä vermeillä saat pientä twistiä treeniin. Mitä sanoisit legginseistä, joissa seikkailevat suositut animaatiohahmot? Yksinkertaisempi look syntyy tyylikkäästä harmaasta tai maastonvihreästä. Mätsää legginseihin urheilutoppi samaa sävyä ? ysäristä muistuttavat resorit housuissa ja topeissa ovat nyt SE juttu!

Yhdistät helposti