Mallisto

Suositut filtterit
18 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Arkiasun ryhtiliike vaatii vain pari taktista osumaa: pala sporttityyliä ja ripaus rouheaa katumuotia. Ja kun puhutaan voittajatyylistä, legendaarisen jalkapalloilijan nimeä kantava Cruyff osuu vaatemallistoillaan maaliin ketterästi. Onko tiedossa kenties vapaapäivä treeneistä tai rentoa käyskentelyä kaupungilla? Tämän hetken kuumin tyyli on sekä huoleton että aina valmis liikkeelle lähtöön. Siksi suuntaamme katseemme urheilukuninkaan mallistoihin, jotka kruunaavat fiilistelyn niin treenimatkoilla kuin kentän laidallakin.

Cruyff huokuu innovatiivista ja energistä athleisure-fiilistä

Tyyliniekkojen rento mutta vakuuttava asu yhdistää eri stailausten parhaat palat. Aloita energisen asun kokoaminen suuntaamalla katse alaviistoon ja kohenna tyylikertoimia liikkeeseen mukautuvilla vapaa-ajan kengillä. Kevyiden matalavartisen tennarien viesti on selvä ? made for walking! Täsmälliset materiaalit ja virtaviivainen design sen tietävät: askellus on paljon mukavampaa, kun tekniikka tukee reipasta liikettä. Askeleiden mukana joustavat pohjat, hengittävät materiaalit ja napakka nauhoitus korostavat menevän tyylin vaatimuksia. Cruyffin tärpit ovatkin armollisia niin kaupunkilomien mukulakatujen kuin aktiiviarjen stailaukselle. Miksaa asuun sporttihenkisen tyylin aateliset eli pikeepaidat, ajanottotoiminnolla varustetut rannekellot ja polvimittaiset yksiväriset shortsit. Tai ravistele rentoa toimistoasua uudella säväyksellä: kangastennarit toimivat myös printtipaidan tai laadukkaan t-paidan tiimissä.

Rakenna arjen aktiivityyli yksityiskohtien ja rentojen leikkausten varaan

Miksaa sporttikuninkaan nimeä kantavat mallistot osaksi luottotyyliäsi: athleisure -tärpit toimivat niin farkkumiehen kuin salihirmun asussa. Stailistimme suosikkeja ovat selkeä värimaailma, harkitut asusteet ja tyylin keventäminen kuoseilla. Kun tiedossa on kaveriporukan rento ulkoilupäivä, valikoi verryttelyhousujen pariksi matalavartiset tennarit, printtipaita ja huppari viilenevän sään varalta. Illaksi ravintolaan? Muuta sporttityyliä huolettoman tyylitellymmäksi yksiväristen chinojen ja aina tyylikkään vapaa-ajan kauluspaidan voimalla. Yksiväriset tennarit, metallirannekkeinen kello ja tarpeen tullen lämmittävä neulepaita viimeistelevät tyylimiehen rennon illanviettoasun. Päällystakki muuttaa kokonaisuutta nopeasti sporttista urbaanimmaksi: hupullinen tekninen takki on energinen joka sään varuste, kun taas kepeä bombertakki istuu katu-uskottavasti tennarityylin vetonaulaksi.

Yhdistät helposti