Suositut filtterit
28 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Naisellisen energinen vaatekaappi on tyylistään tarkan sporttimimmin valinta. Elegantin sporttityylin viehätys ulottuu myös urheilusalien ulkopuolelle. Curare Yogawear päivittää tyylisi ketterät vaatevalinnat. Nämä luomukset mätsäävät luonnollisen liikkuvaan elämäntapaasi!

Curare Yogawear luo kauniita joogahenkisiä vaatteita, jotka henkivät boheemia naisellisuutta. Hyväntuuliset mallistot edustavat huoletonta sporttityyliä. Viehkeä estetiikka ja ajaton linjakkuus ovat mallistojen mehukkain ainesosa. Kun kaipaat uutta virtaa joogasalille tai kenties sporttisempaa sutinaa arkityyliisi, tarkasta nämä tyylitärpit! Vaatekaappisi energinen flow syntyy viihtyisien asusteiden johdolla.

Curare Yogawear on energisen sporttityylin edustaja

Kauniit sporttivaatteet puhuttelevat tyylimuusia, jotka suosivat huoletonta tyylikkyyttä. Curare Yogawearin tärpit päivittävätkin niin joogasalien vakiovieraiden kuin skarppien muotimuusien arkiasuja. Mallistojen taustalta löytyy intohimo liikkeessä pysyvään elämäntapaan. Harmonisia asukokonaisuuksia tahdittavat huolelliset, aistikkaan pehmeät ja hengittävät materiaalit. Nämä vaatteet ovat kepeästi osa hyväntuulisia arkiseikkailujasi. Oli tiedossa kenties rento viikonloppu tai urheilullinen iltapäivä, valikoidut tyylitärpit istuvat asuun saumattomasti.

Curare Yogawearin valikoima on sekä raikas että yhdisteltävissä fiiliksen mukaiseen asuusi. Kauniisti laskeutuvat topit ja toisen ihon lailla istuvat trikoot ovat jokaisen joogahenkisen tyylimuusan must-have-valintoja. Rennommat verryttelyhousut ovat tärppituote ihoa myötäilevän yläosan, kuten pirteän treenitopin pariksi. Tai yhdistä korkeavyötäröiset sporttihousut trendikkääseen cropped top -paitaan ja urheiluliiveihin. Siluettimaisten trikoiden ja pitkähihaisen paidan yhdistelmä on simppelin viehkeä. Rennot caprihousut ja tekniset, hyvin istuvat yläosat annostelevat lookiisi hot jooga -fiilistä. Matkalla urheiluhallille kietoudu puolestaan pehmeän collegetakin tai kevyen hupullisen paidan lämpöön. Urheilullinen chic-tyyli janoaa kätevästi jalkaan sujahtavia jalkineita – mätsää suosikkisi niin tennareiden kuin loafereidenkin joukosta. Joogahenkisen lookin persoonallinen silaus syntyy leikittelemällä väreillä ja mielenkiintoisilla detaljeilla. Esteettiset printit ja kuvioinnit päivittävät sporttihenkiseen lookiin uudenlaista jujua.

Curare Yogawear tarjoaa asuvalintoja hyväntuuliseen ja menevään tyylikkyyteen!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista