Denim-farkut ovat amerikkalainen muotiklassikko, jonka asemaa on vaikea horjuttaa. Nuorisoidolit James Deanista The Ramonesiin ovat luottaneet denimin voimaan, ja sen voittokulku ei ole laantunut 2010-luvullakaan. Vintage-farkkumuodista inspiroitunut Current/Elliott on kunnianosoitus denimin vivahteikkaalle historialle ja myyttiselle americana-kulttuurille, mutta samalla se myös uudistaa farkkumuotia raikkaalla otteella.

Farkkusuosikki Current/Elliott sai alkunsa Los Angelesissa vuonna 2008, kun julkkisstailistit Emily Current ja Merritt Elliott päättivät ryhtyä toteuttamaan todeksi vahvoja, näkemyksellisiä denim-visioitaan. Duon ehdottamasti tunnetuin innovaatio on ollut boyfriend jeans -konseptin lanseeraus. Rennot poikakaverifarkut ovat nousseet naisten farkkumuodin yleiskäsitteeksi ympäri maailman. Current/Elliott -brändi on sittemmin laajentunut kohti monipuolista ja modernia denim-estetiikkaa, jossa jokaisen vaatekappaleen tavoitteena on luoda kiehtova ja kaunis siluetti.

Current/Elliot – poikakaverifarkkuja ja suosikkeja eri vuosikymmeniltä

Laajasta Current/Elliot -mallistostamme löydät farkkujen rakastetuimmat klassikkomallit ja uusia, kiinnostavia variaatioita. Mikä on sinun valintasi? Niukkalinjainen slim fit on monikäyttöinen 2000-luvun suosikki, jonka kapeat lahkeet voi halutessaan kääriä nilkan yli. Rosoinen ja revitty slim fit yhdistettynä tennareihin luo rock-henkistä katumeininkiä. Elegantimman tyylin taiot yhdistämällä tummiin kapeisiin farkkuihin sirot nahkanilkkurit tai korkeakorkoiset sandaalit. Ihanat relaxed fit -farkut edustavat ehtaa boyfriend jeans -tyyliä, joka henkii huolettoman letkeää asennetta. Alhaalta levenevät bootcut-lahkeet tuovat puolestaan kaikuja 60- ja 70-luvun farkkumuodista, joka nousee suosioon kerta toisensa jälkeen. Bootcut-farkut sopivat erityisen hyvin yhteen paksujen ja korkeiden korkojen kanssa. Ikonisen sinisen denimin lisäksi tarjolla on ajattomia mustan, valkoisen sekä harmaan sävyjä.

Tutustu myös Current/Elliott -mallistosta löytyviin farkkujen kanssa mätsääviin paitoihin sekä herkullisiin farkkushortseihin, -hameisiin ja -mekkoihin, jotka ovat kesähelteillä paljaiden säärten parhaita kavereita, ja viileämmällä ilmalla sopivat täydellisesti yhteen lämpimien sukkahousujen kanssa.

Tutustu myös