accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Cyber Friday Coming soon

Coming soon Cyber Friday

Cyber Friday 122 110 tuotetta

Merkki
m
Hinta
-
122110 tuotetta
122110 tuotetta

Milloin on Cyber Friday?

Cyber Friday on tänä vuonna Suomessa perjantaina 24.11.2017.

Miksi Cyber Friday on päivä, jolloin kannattaa ostaa vaatteita, kenkiä ja asusteita?

Cyber Friday –nimi ei välttämättä vielä avaa mistä päivässä oikein on kyse. Cyber Friday tarkoittaa perjantaita, joka on aloittanut perinteisesti joulushoppailut hurjilla tarjouksilla ja tuntuvilla alennuksilla. Siksi Cyber Friday on myös Suomessa täydellinen päivä varsinkin joululahjaostosten tekemiseen. Viimeistään tässä vaiheessa kannattaa päättää, mitä haluat antaa läheisillesi tänä vuonna lahjaksi ja napata kaikki lahjat netistä alennetuin hinnoin!

Joululahjojen lisäksi Cyber Friday on täydellinen päivä hemmotella myös itseäsi kauan haaveilemallasi vaatteella, uudella kenkäparilla tai upealla asusteella. Osta laadukkaat neuleet, suosikkimerkkifarkkusi tai uusi talvitakki edullisesti supertarjouksesta. Vai onko vaatekaapissasi uusien laadukkaiden nahkakenkien, upean merkkilaukun tai lämpimän huivin mentävä aukko? Tilaa nyt tyylikkäimmät merkkivaatteet ja asusteet omaksesi kukkaroystävälliseen hintaan.

Cyber Friday – mitä nyt kannattaa ostaa

Aloita alennusten tarkistaminen jo heti aamusta, sillä parhaat Cyber Friday -tarjoukset viedään ensin. Kokeneimmat Cyber Friday –shoppailijat valmistautuvat päivään hyvissä ajoin laatimalla itselleen ostoslistan. Näin alennuksia on helpompi tutkia, kun tiedät tarkalleen mitä olet etsimässä. Cyber Friday -aleista kannattaa etsiä erityisesti laadukkaita merkkivaatteita ja -asusteita, kuten trendikkäitä farkkuja, lämpimiä takkeja, hyviä saappaita tai tyylikästä kelloa.

Toinen hyvä investoinnin kohde Cyber Friday –aleista ovat aikaa kestävät klassikkovaatteet. Tyylikäs pikkumusta ei mene koskaan pois muodista, joten tilaa omasi tarjouksesta. Klassiset raitapaidat sekä raidalliset neuleet ovat joka kevät toistuva trendi-ilmiö, joten niitä kannattaa metsästää aleista laatumerkeiltä. Cyber Friday –tarjouksista kannattaa etsiä myös aitoa nahkatakkia, jonka voit nyt onnistua kotiuttamaan vaatekaappiisi pilkkahintaan. Muista myös, että kevät on tulossa pitkän ja pimeän talven jälkeen. Ehkäpä Cyber Friday -tarjouksista löytyisi uudet makeat aurinkolasit ensimmäisiä kevätauringolla höystettyjä päiviä varten? Entä onko lähipiirissäsi tiedossa häitä tai muita suuria juhlia? Cyber Fridaysta voit löytää myös unelmiesi juhlamekon murto-osahintaan alkuperäisestä! Päätä, mitä haluat löytää Cyber Friday tarjousten joukosta, laadi toimintasuunnitelma ja valmistaudu tekemään löytöjä!