Damir Doma uskoo suunnittelijana minimalismin voimaan, joka onkin viety suunnittelijan designissa lähes äärirajoille. Damir Doman design on kaikessa yksinkertaisuudessaan koukuttavaa. Jos kaipaat vakuuttavaa tyyliä ilman huutomerkkejä, saatat ihastua Damir Domanin mallistoon ensi silmäyksellä, ja pysyvästi.

Damir Doma uskoo hiljentymisen voimaan

Damir Doman androgyyni ja puristinen charmi vetoaa nykyaikaisen kaupunkilaisen melulla ja metelillä kyllästettyyn maailmaan, johon merkin yksinkertaisuus tuo tasapainoa. Damir Doma onkin sitä mieltä, että hiljaisuudesta syntyy juuri niitä jännittäviä yksityiskohtia, jotka löydämme vasta, kun hiljennymme. Suunnittelija ammentaa inspiraationsa taiteesta ja arkkitehtuurista, joka näkyy designissa puhtaina muotoina, joita suunnittelija haluaakin korostaa. Sen sijaan, että vaatteissa olisi runsaasti koristeellisuutta ja runsautta, niissä on puhtaita linjoja, jotka korostuvat kauniisti mustavalkoharmaata värimaailmaansa vasten. Kroatialaissyntyinen suunnittelija hyödyntää sekä naisten että miesten designissa samoja värejä ja muotoja. Tämän urbaanimmaksi ja modernimmaksi tyyli ei voi mennä. Jos olet fashion-forward-tyyppiä, joka arvostaa kauniita linjoja ja taidokasta suunnittelutyötä, tulet ihastumaan tähän merkkiin.

Damir Doman vaatteet ovat urbaanin muodin ytimessä

Merkin unisex-henkiset ja minimalistiset vaatteet on helppo yhdistää urbaaniin, kerrokselliseen tyyliin, jossa oikeuksiinsa pääset sinä itse. Kiinnostavia kohokohtia merkin vaatteisiin tuovat saumat, laskokset ja kiinnostavat muodot. Väljät siluetit istuvat niin katumuotiin kuin hienostuneeseen high fashion -tyyliin. Kokonaan musta tai valkoinen look on erittäin ajankohtainen, ja se syntyy vaivattomasti Damir Doman designista. T-paita ja väljät housut kiinnostavalla vyötäröllä tai vajaamittaisella leikkauksella luovat rennon ja urbaanin mutta hienostuneen tyylin. Pooloneule on ajaton yläosa, jonka voi yhdistää mustiin skinny-farkkuihin tai kapeisiin mustiin housuihin niin toimistolle, viikonlopun treffeille kuin tärkeään edustustilaisuuteen. Pooloneuleisiin ja muihinkin yläosiin on luotu jännittävä, pidempi helma, joka korostaa ylävartalon maskuliinisuutta. Treenaaminenkin voi olla muodikasta, kun puet salille verryttelyhousut ja hupparin merkin valikoimasta.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua