Suositut filtterit
17 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Pariisia kutsutaan muodin mekaksi, eikä syyttä, sillä monet hyvin menestyneet ja kuuluisat muotisuunnittelijat ovat aloittaneet uransa Pariisissa. Daniel Hechter ei ole poikkeus. Hän perusti brändinsä jo vuonna 1962 ystävänsä Armand Ornsteinin kanssa. Brändin alkuaikoina he keskittyivät sporttisiin arkivaatteisiin ja heidän tavoitteenaan oli suunnitella mukavia ja korkealaatuisia luomuksia. Myöhemmin suunnittelijasta tuli kansainvälinen sensaatio. Tuotemerkin valikoimassa on asuja ja asusteita sekä miehille, että naisille. Suunnittelu on klassista ja ajatonta. Näistä vaatteista mieleen tulee New Yorkin Hamptons ja sen seurapiirit. Vaatteet sopivat niin nuoremmille kuin hieman iäkkäämmillekin ja Daniel Hechter onkin varma valinta käytettäväksi virallisissa tilaisuuksissa sekä arjessa silloin, kun haluat näyttää siistiltä ja huolitellulta.

Daniel Hechter saa päät kääntymään

Koko vaatekaapin lattiasta kattoon voi helposti täyttää Daniel Hechterin luomuksilla. Mallistosta voit rakentaa itsellesi toimivan asukokonaisuuden, joka ei jätä kylmäksi. Naisille on tarjolla kattava valikoima kenkiä: nilkkureita, ballerinoja, pistokkaita ja mokkasiineja kauniissa eri väreissä. Mokkasiinit sopivat hyvin sisäkengiksi, kun ballerinat taas voi pukea kynähameen ja puseron kanssa tapaamisiin ja korkealaatuiseen arkeen. Daniel Hechter pukee naiset klassisen kauniisiin kynähameisiin ja kotelomekkoihin, joiden herkullisista väreistä ei saa silmiään irti! Voit valita turvallisen mustan tai pehmeän vaaleanpunaisen, tai mitä tahansa siltä väliltä! Suunnittelija ei ole unohtanut naisen perustarvettakaan, nimittäin alusvaatteita. Rintaliivit, hipsterit ja stringit ovat linjassa muiden vaatteiden kanssa: klassista ja kaunista aikuiselle naiselle.

Miehille herra Hechter on loihtinut herrasmiesmäisiä kaulus- ja pikeepaitoja sekä pikkutakkeja sopimaan nauhallisiin nilkkureihin ja kenkiin. Miehet pukevat päälleen Daniel Hechteriä, kun haluavat näyttää yläluokkaisen hurmaavalta.

Zalando tarjoaa huikean kokoelman Daniel Hechterin mallistoa, josta voit vaivatta rakentaa unelmiesi asukokonaisuuden. Vaatteiden tyylikkyys ja istuvuus saavat sinut näyttämään parhaat puolesi ja keräämään katseita minne menetkin!

Yhdistele ja sekoita

Daniel Hechter

Daniel Hechter on ranskalainen design-tuotemerkki - Ranska on ollut ja on edelleen yksi tärkeimmistä muotiin vaikuttavista maista. Tämä viime vuosisadalla perustettu tuotemerkki tuli kuuluisaksi jo vuonna 1957, eikä pelkästään näyttelijä Brigitte Bardotin ansiosta, vaikka hän käyttikin suunnittelijan vaatteita valkokankaalla. Daniel Hechter tarjoaa klassista laatua, jota on arvostettu kautta aikojen. Tuotemerkin valikoimaan kuuluu sekä miesten ja naisten vaatteita että laadukkaita kenkiä. Daniel Hechterin vaatekokoelma tarjoaa jokaiselle hyviä vaihtoehtoja. Valikoiman kaikki vaatteet ovat ajattoman elegantteja ja käyvät siksi yhtä hyvin sekä nuorille että iäkkäämmille miehille ja naisille. Daniel Hechter on itsestäänselvä valinta, kun etsit taitavasti räätälöityjä vaatteita, joissa klassisten elementtien rinnalla kulkee ripaus modernia muotia. Selkeästi nykyaikaan sidotut, vaikkakin perinteitä tyylikkäästi kunnioittavat vaatteet ovat hyvin istuvia ja ne on tarkoitettu käytettäväksi sekä virallisissa tilaisuuksissa että silloin, kun haluat rentoutua ja näyttää kuitenkin varmalta ja huolitellulta.

Daniel Hechter – klassisen tyylikästä laatumuotia!

Nyt kannattaa tutustua Zalandon upeaan Daniel Hechter -vaatemallistoon. Naisille on tarjolla uskomattoman kattava valikoima laadukkaita kenkiä, joista on helppo löytää juuri itselle sopiva malli ja väri. Kokoelmassa on esimerkiksi nauhallisia ja klassisen mallisia saappaita ja nilkkureita, jotka tuovat kauneutta syksyyn ja talveen. Matalat nauhakengät ja mokkasiinit sopivat esimerkiksi sisäkengiksi tai voit hankkia niitä valmiiksi odottamaan kevättä ja kesää. Valikoimaan kuuluu sandaaleita ja pistokkaita sekä arkeen että juhlaan, ja lomamatkalle voit hankkia vaikkapa helposti jalkaan sujautettavat, mutta kuitenkin vaatemerkin tyylin mukaisesti laadukkaat espadrillot. Miehille Zalando tarjoaa vieläkin laajemman valikoiman Daniel Hechterin muodikkaita vaatteita ja kenkiä. Syksy ja talvi ovat lämpimien neuleiden aikaa, ja nyt voitkin hankkia kerralla useamman klassisen tyylikkään neuleen, ja niiden seuraksi vaikkapa kauluspaitoja. Yhdistä kokonaisuuteen tyylikkäät nahkakengät tai upea nahkatakki. Talven varalle tarjoamme jo lämpimiä ja samalla hyvin istuvia talvitakkeja, jotka viimeistelevät miehekkään lookin täydellisesti.