Mallisto / DAY

Suodatin (1)

447 tuotetta

Kaipaatko minimalistiseen skandi-muotiin printtejä ja eläväisyyttä? Minimalistisen muodin edelläkävijämaa Tanska näyttää mallia paitsi klassisen myös boheemin minimalismin kanssa. Keld Mikkelsenin vuonna 1997 perustama vaatemerkki DAY on yhdistelmä kotoista Skandinaviaa ja etnisiä kaukomaita. Merkin moderni vaatesuunnittelu yhdistää puhtaita linjoja yksityiskohtaisiin etno-elementteihin. Ennakkoluulottoman suunnittelun tuloksena syntyy vaatteita, joiden muotokieli on selkeää ja seksikästä.

DAY-mallistot kattavat sekä jokapäiväiset tarvevaatteet että ylelliset juhlavaatteet. Pehmeät materiaalit kohtaavat graafiset linjat merkin arkivaatteissa. Boheemit printit ja ohuet materiaalit tuovat juhla-asuun rentoa luksusta, joka ei jää huomaamatta. DAY-vaatteita käyttävä nainen on moderni kaupunkilainen, joka maustaa tyyliään eksoottisilla hippi-elementeillä. Erityylisten kuvioiden ja leikkausten yhdistäminen saa aikaan odottamattomia pukeutumiskokemuksia. Brändin vaatteiden avulla tyylisi on aina boheemin huoleton mutta viimeistelty.

Eksoottiset boho-vaikutteet kohtaavat skandinaavisen selkeyden DAY-vaatteissa!

Kaukomaiden vaikutteet tulevat DAY-vaatteissa pääasiassa esiin leikkauksissa, materiaaleissa ja printeissä. Merkin värimaailma pohjaa hyvin pitkälti pohjoismaiseen värikarttaan vaaleine ja tummine sävyineen. Musta, harmaa ja valkoinen kuitenkin heräävät henkiin kirjailujen ja pitsi-yksityiskohtien avulla. Läpikuultavuus ja valuvat, eteeriset linjat ovat merkin vaatesuunnittelun kantavia teemoja. Toppien spagetti-olkaimet ja alaosien kapeat linjat ylistävät naisellista vartaloa. Laaja asuste-valikoima pitää sisällään niin tilavia nahkalaukkuja kuin runsaita kaulahuiveja.

Itsevarma maailmannainen yhdistää DAY-vaatteet helposti osaksi tyyliään. Kaukomaiden eksotiikka tulee parhaiten esiin huolettomassa asussa, joka yhdistää lempivaatteitasi vuosien varrelta. Luo elegantti ilta-asu kevyestä pitsitopista ja kietaisumallisesta minihameesta. Yhdistä kokonaisuuteen mustat narusandaalit. Asun siro linja sallii myös rohkeat kontrastit. Ole DAY-filosofialle uskollinen ja sekoita asussasi eri tyylejä viimeistelemällä asu jykevillä solki-nilkkureilla ja koruröykkiöllä ranteessa.

Tutustu myös