Löytyykö teidänkin perheestä minikokoinen supermies, joka viihtyy parhaiten viitassaan? DC Comics Superman -vaatteet saattavat olla parasta, mitä nuori sarjakuvafani tietää. Niitä koristavat tämän universumin vahvimman miehen tyylikkäät kuvat. Lisää supervoimia tyyliin DC Comics -sarjakuvavaatteilla!

DC Comics Superman -vaatteet tuovat supervoimia lasten pukeutumiseen

Kylläpä on taas haastava aamu, kun oikeita vaatteita ei millään meinaa löytyä päälle ja niiden pukeminenkin on vaikeaa. DC Comics Superman -vaatteet tuovat todellisia supervoimia lasten pukeutumiseen, tai ainakin äidille tai isille, kun tiedossa on erityisen haastava aamu. Suosikkihahmon vaatteet puetaan päälle vikkelästi kuin supersankaripuku, ehkä jopa nopeammin kuin Teräsmies itse pukisi trikoonsa ja viittansa! Suosikkivaatteet puetaan myös mielellään, sillä onhan kivaa kulkea koulumatka tai tarhamatka oman sankarin rinnalla. Superman-vaatteet saavat myös unen maistumaan paremmalta hauskassa pyjamassa, johon on kiva käpertyä niin yöunille kuin sunnuntain lekottelupäivään. DC Comics Superman -valikoimasta löydät myös humoristiset ja suloiset bodyt vauvoille. Ehkä perheen isä tai äiti on itse se aito ja oikea sarjakuvafani!

DC Comics Superman -valikoima on täynnä uniikkia tyyliä

Värikkäät ja nuorekkaat DC Comics Superman -vaatteet ovat myös perheen nuorison suosikkeja. Sarjakuvahahmot ovat ajattoman trendikäs ilmiö nuorisomuodissa ja myös aikuisten muodissa, josta moni nuori löytääkin inspiraationsa. Trendikäs printtipaita sarjakuvasankarin kuvalla istuu tyylikkäästi farkkujen ja vetoketjuhupparin tai bombertakin kanssa. Tyyli viimeistellään tietenkin näyttävillä, suosikkimerkin tennareilla ja lippiksellä. Näyttävä t-paita tai pitkähihainen paita toimii myös rennommassa juhlatyylissä chinojen ja nauhakenkien kanssa. Tyylin voi viimeistellä neuletakilla tai bleiserillä. Tytöt voivat yhdistää rempseän Superman-paidan hameeseen ja nilkkureihin. Ehkä lisäät vielä tyyliisi hienostuneet silmälasit, jotta kukaan ei tunnista sinua!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista