Katalogi

Suositut filtterit

Dedicated tekee pukeutumisesta hauskaa

Liian usein katukuvassa korostuvat harmaan eri sävyt sekä Suomessa paljon käytetty musta. Mutta tyylejä on monenlaisia. Joukosta voi erottua edukseen helposti yhdistelemällä tuotteita, jotka hauskoine yksityiskohtineen sekä värikkäine kuoseineen kääntävät katseita. Tämän ovat ymmärtäneet myös Dedicatedin vaatesuunnittelijat. Dedicated vaatteet ovat kaikkea muuta kuin tylsiä. Oikeastaan ne tekevät pukeutumisesta jälleen hauskaa – ei vain jotain pakollista.

Kuvittele kiireinen aamu, jolloin kaikki harmittaa ja mikään ei tunnu oikealta vaatevalinnalta. Vaatekriisi on hirveä ja koko kaappi ammottaa tyhjyyttään sen jälkeen, kun olet käynyt jokaisen vaihtoehtosi läpi. Juuri näitä hetkiä varten on Dedicated-vaatteet kehitelty. Tarjolla on laaja valikoima erilaisia kuoseja aina eläimistä kasveihin ja sarjakuvahahmoihin. Tietysti valikoimaan kuuluu ihanan värikkäitä printtejä ja klassisempiakin vaihtoehtoja. Värivalikoimakin kattaa koko sateenkaaren. Voit siis pelastaa vaatekriisisi sekä piristää myös jonkun toisen harmaata marraskuuta näillä pirtsakoilla vaatteilla.

Dedicated-vaatteet ovat rohkeita ja siihen ne kannustavat myös pukeutujiaan. Näillä vaatteilla voit korostaa omaa persoonallisuutta, mutta myös tuoda esiin itsellesi tärkeää sanomaa. Osa vaikkapa paitojen ja collegejen printeistä nimittäin puhuu tärkeistä teemoista, kuten ympäristönsuojelusta, valinnanvapaudesta sekä tasa-arvosta. Tee kaikille selväksi, kuka olet ja mitä edustat. Zalandon kattavasta mallistosta löydät varmasti itsellesi mieleisiä vaatteita, joilla korostaa omia uniikkeja piirteitäsi.

Tyylikkäästi erilainen

Sen lisäksi, että Dedicated tarjoaa jokaiselle jotakin, itsensä voi vaatettaa myös vaihtelevissa olosuhteissa. Kuumia kesäpäiviä varten on t-paitoja, ilmojen viiletessä voi kietoutua lämpimään neuleeseen tai mukavaan collegepuseroon. Juhlatilanteita varten on pitempiä mekkoja tai siistejä, suoria housuja. Urheilija löytää mallistostamme itselleen vaikkapa leopardikuvioiset pyöräilysortsit tai pidemmät joogatrikoot. Talven yllättäessä niskaan kannattaa vetää paksu toppatakki ja rentona kotipäivänä kirkkaat haalarit, jotka yllä vajota sohvan nurkkaan hyvän kirjan kanssa.

Olitpa menossa sitten työhaastatteluun tai ensitreffeille, hyvän ensivaikutelman tekeminen on tärkeää. Täytä siis vaatekaappisi näillä luottovaatteilla, jotka kruunaavat yksinkertaisenkin asukokonaisuuden – tekevät siitä kiinnostavamman ja mieleenpainuvamman. Itsevarmuus pääsee esiin, kun vaatteet korostavat parhaita piirteitäsi ja tuntuvat mukavilta yllä – eivät kiristä, hierrä tai purista. Dedicated-vaatteet ovatkin paitsi näyttäviä, myös mukavia ja imartelevat kaikenlaisia kehoja, korostaen niitä kehonosia, joista itse pidät eniten.

Mukavuuden ja istuvuuden takaavat tarkka suunnittelu sekä laadukkaat materiaalit. On hengittävää puuvillaa, pehmeää vakosamettia, lämmintä polyesteriä sekä joustavaa trikoota. Kankaita, jotka kestävät käyttöä ja värejä, jotka eivät haalistu ensimmäisessä pesussa. Nämä vaatteet eivät hidasta menoa tai estä liikkumista. Juokse bussipysäkille tai lähde kaverin kanssa lenkille. Illalliskutsuilta suoraan koriskentälle – ei ongelma, Dedicated pysyy mukana arjen joka käänteessä.

Vastuullista tyyliä

Meille Zalandolla on tärkeää, että kaunis planeettamme säilyy vielä tulevillekin tyyli-ikoneille sekä muodin ystäville. Siksi pyrimme jatkuvasti laajentamaan valikoimaamme vastuullisesti tuotetuilla vaatteilla. Dedicated on hyvä esimerkki brändistä, joka ottaa inspiraationsa luonnosta sitä kuitenkin säästäen mahdollisuuksien mukaan. Kaikki merkin vaatteet ovatkin osoitus siitä, että muotia voi toteuttaa myös kestävästi – ne ovat vapaita eläinperäisistä tuotteista sekä täysin luonnonmukaisesti kierrätetyistä materiaaleista valmistettuja. Siksi ne ovatkin ansainneet kestävän kehityksen merkin.

Shoppaillessa kannattaa panostaa kestäviin tuotteisiin, sillä luontoa säästää sekin, ettei joka kausi tarvitse korvata hajonnutta vaatetta uudella. Siksi laadukkaat Dedicated-vaatteet ovatkin loistava vaihtoehto sinulle, joka haluat tehdä vastuullisempia valintoja. Muistathan myös pitää niistä hyvää huolta pesemällä ne ohjeistusten mukisesti. Tällöin saat nauttia niistä mahdollisimman pitkään.

Dedicated-vaatteet ovat myös hyvä lisä pukinkonttiin tai loistava tapa ilahduttaa rakkaita muuhunkin vuodenaikaan. Mieleisensä saa tilattua kätevästi ja nopeasti Zalandon kattavasta valikoimasta. Ei siis hätää, vaikka lahjojen hankinta olisi jäänyt viime tinkaan.