Katalogi

Suositut filtterit
4 349 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

DeFacto täyttää kaikki vaatetarpeesi

Vuonna 2005 Turkissa perustettu DeFacto on nopeasti kasvanut maailmanlaajuiseksi brändiksi, joka tarjoaa asiakkailleen suuren kattauksen vaatteita arjen jokaiseen käänteeseen. Merkin valikoimasta löydät kätevästi yhtä lailla alusvaatteet, ulkoilutarvikkeet, siistit laukut ja kaiken muunkin asustuksen, jota vaatekaappisi kaipaa.

Tuotemerkin visiona on tuoda jatkuvasti raikasta näkökulmaa turkkilaiseen muotiin ja jakaa sitä maailman kanssa uniikkien designien muodossa ja laadukkain materiaalein valmistettuna. Merkin valikoimasta löydät meillä Zalandolla myös vihrein kestävä kehitys-merkein varustettuja tuotteita, joiden valmistuksessa on käytetty luonnonmukaisia valmistustapoja ja luonnolle ystävällisempiä materiaaleja.

DeFacton vaatteilla päivität näppärästi vaikka koko vaatekaappisi. Merkin filosofiaan kuuluukin kaikenlaisten vaatteiden tarjoaminen asiakkailleen niin arkeen kuin vapaa-ajallekin. Mukavan käytännöllisten alusvaatteiden ja muun perusvaatetuksen lisäksi tarjolla on paljon monenlaisiin työolosuhteisiin sopivia vaatteita, rentoja vapaa-ajan asuja sekä ulkoiluun soveltuvaa vaatetusta.

DeFacto – helposti lähestyttävää muotia

DeFacto pyrkii tarjoamaan helposti lähestyttävää muotia kaikille ja onnistuukin tavoitteessaan erinomaisesti. Kokeneiden suunnittelijoiden luomat tuotteet tekevät meillä Zalandolla löytyvästä suuresta valikoimasta kätevän ja kattavan: löydät tarvitsemasi vaatteet takuuvarmasti. Miellyttävän vaatetuksen valikoiminen on erittäin helppoa ja vaatemerkin tasainen laatu on ostopäätöstä helpottava ominaisuus.

Helposti lähestyttävän muodin pääajatuksena DeFacto haluaa tuoda tarjolle laadukkaita tuotteita kohtuuhinnoin, jotta jokainen pystyy nauttimaan päivittäin mukavasta vaatetuksesta. Monissa merkin tuotteissa lähestyttävyys näkyy myös yksinkertaisen siistinä yksivärisyytenä tai ajatuksella luotuna maltillisena kuosina. Suuresta osasta tuotteita löydät myös mukavasti värivaihtoehtoja.

Arki saattaa ajoittain olla kiireistä ja jopa stressaavaa, eikä vaateostoksille välttämättä tunnu löytyvän aikaa. DeFacton helposti lähestyttävä valikoima auttaa tässäkin ja voit meillä Zalandolla löytää itsellesi mukavan vaatetuksen kaikkiin tilanteisiin. Ja mikä parasta, voit tehdä sen vaikka kotisohvasi nurkasta rankan työpäivän jälkeen. Vaatemerkin tuotteilla saat uutta virtaa arkeen, uudistat tyyliäsi ja voit nauttia kaikenlaisista päivistä aiempaa vapautuneemmin.

Laaja kattaus mukavaa vaatetusta kaikille

DeFacton valikoiman parhaita puolia on se, että merkin tuotteilla voi vaatettaa vaikka koko perheen. Suuresta valikoimasta lasten vaatteita löydät vaatetuksen sekä taaperoille kuin hieman varttuneimmille lapsille. Erittäin kattavista naisten ja miesten vaatteiden valikoimista voit puolestaan poimia juuri itsellesi mieluisat vaateparret jokaiseen viikonpäivään, niin töihin kuin vapaa-ajallekin.

Brändin mukavien ja kaikille tarkoitettujen vaatteiden filosofiaan sopii myös hienosti se, että merkin valikoimasta löydät todella kattavasti eri kokoisia vaatteita. Näin jokainen voi löytää vaatemerkin tuotteista itselleen mukavaa vaatetusta. Kaikkien kokoisten ihmisten tulee voida pukeutua mukaviin ja laadukkaisiin vaatteisiin ja tähän DeFacto pyrkii vastaamaan tarjoamalla erittäin kattavan kokovalikoiman.

DeFacto tekee kaikkensa tarjotakseen kaikille sopivia, mukavia vaatteita. Etsitpä sitten itsellesi, puolisolle tai jälkikasvulle sopivia vaatteita, brändi tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja niin tuotteiden, kokojen kuin värivaihtoehtojenkin suhteen. Vaatemerkin tuotteista löydät meillä Zalandolla sopivat asusteet sekä vauhdikkaaseen arkeen, rantalomalle, kaupungin sykkeeseen että monenlaiseen ulkoiluun.