Mallisto

Suositut filtterit
3 875 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

DeFacto täyttää kaikki vaatetarpeesi

Vuonna 2005 Turkissa perustettu DeFacto on nopeasti kasvanut maailmanlaajuiseksi brändiksi, joka tarjoaa asiakkailleen suuren kattauksen vaatteita arjen jokaiseen käänteeseen. Merkin valikoimasta löydät kätevästi yhtä lailla alusvaatteet, ulkoilutarvikkeet, siistit laukut ja kaiken muunkin asustuksen, jota vaatekaappisi kaipaa.

Tuotemerkin visiona on tuoda jatkuvasti raikasta näkökulmaa turkkilaiseen muotiin ja jakaa sitä maailman kanssa uniikkien designien muodossa ja laadukkain materiaalein valmistettuna. Merkin valikoimasta löydät meillä Zalandolla myös vihrein kestävä kehitys-merkein varustettuja tuotteita, joiden valmistuksessa on käytetty luonnonmukaisia valmistustapoja ja luonnolle ystävällisempiä materiaaleja.

DeFacton vaatteilla päivität näppärästi vaikka koko vaatekaappisi. Merkin filosofiaan kuuluukin kaikenlaisten vaatteiden tarjoaminen asiakkailleen niin arkeen kuin vapaa-ajallekin. Mukavan käytännöllisten alusvaatteiden ja muun perusvaatetuksen lisäksi tarjolla on paljon monenlaisiin työolosuhteisiin sopivia vaatteita, rentoja vapaa-ajan asuja sekä ulkoiluun soveltuvaa vaatetusta.

DeFacto – helposti lähestyttävää muotia

DeFacto pyrkii tarjoamaan helposti lähestyttävää muotia kaikille ja onnistuukin tavoitteessaan erinomaisesti. Kokeneiden suunnittelijoiden luomat tuotteet tekevät meillä Zalandolla löytyvästä suuresta valikoimasta kätevän ja kattavan: löydät tarvitsemasi vaatteet takuuvarmasti. Miellyttävän vaatetuksen valikoiminen on erittäin helppoa ja vaatemerkin tasainen laatu on ostopäätöstä helpottava ominaisuus.

Helposti lähestyttävän muodin pääajatuksena DeFacto haluaa tuoda tarjolle laadukkaita tuotteita kohtuuhinnoin, jotta jokainen pystyy nauttimaan päivittäin mukavasta vaatetuksesta. Monissa merkin tuotteissa lähestyttävyys näkyy myös yksinkertaisen siistinä yksivärisyytenä tai ajatuksella luotuna maltillisena kuosina. Suuresta osasta tuotteita löydät myös mukavasti värivaihtoehtoja.

Arki saattaa ajoittain olla kiireistä ja jopa stressaav