Miehet
Lapset

Mallisto / DEPT

Koko
Merkki
Hinta
Pintamateriaali
1 tuotetta
Lajittelu :

Tässä on vaatemerkki sinulle joka etsit herkkää ja ajatonta muotia persoonallisissa kuvioissa ja väreissä! Pidätpä niin trooppisista tai kukallisista kuvioista, tai värisävyjen tuomista loputtomista mahdollisuuksista ja yhdistelmistä, nämä vaatteet puhuttelevat ja pukevat epäilemättä juuri sinua! Dept-brändin vaatteista saat koostettua yllesi huoletonta tyyliä niin arkeen, vapaa-aikaan kuin kevyisiin juhlatilanteisiinkin. Yhdistely on tärkeässä osassa brändin maailmaa, sillä asuja yhdistelemällä saat rakennettua helposti uskomattoman kauniita kokonaisuuksia. Vaatteet huokuvat nuorekkuutta ja hyvää fiilistä, eli juuri niitä asioita, jotka puhuttelevat kaikkia naisia! Dept terästää ilmettäsi ja tuo fiilistä tyyliisi!

Dept-vaatemerkki on saanut syntynsä 90-luvun puolivälissä. Tarinansa alusta lähtien muotibrändi on kasvattanut suosiotaan suurten merkkien joukossa ? varmasti, eikä edes niin hitaasti. Suosiota kuvastaa se, että merkki on valloittanut persoonallisia pukeutujia jo ympäri maailman. Hollantilaisen brändin vaatteet ovatkin vallanneet liikkeiden hyllyjä jo 18 maassa! Dept-vaatebrändin suunnittelussa ja luomisessa ovat tärkeitä yksityiskohtia aina sen ensiaskeleista lähtien olleet kuviot, värit ja rikkaat, hauskat yksityiskohdat. Tämä on edelleen tärkeä osa vaatteiden ulkonäköä ja yksi niistä monista syistä, mitkä tuovat panoksensa vaatteiden kokonaisuuteen ja sitä myöten niiden suosioon!

Dept - vastuullisuutta ja huoletonta tyylikkyyttä

Eettisesti valveutunut merkki huolehtii siitä, että vaatteiden valmistus ja toimitukset tapahtuvat valvotuissa olosuhteissa. Vaatteet valmistetaan tehtailla, joissa työntekijöille on varmistettu turvalliset olosuhteet, asiallinen palkka eikä valmistukseen käytetä lapsityövoimaa. Valmistus- ja tuotantoketjuissa on pyritty varmistamaan mahdollisimman vähäinen rasitus luontoa ja ympäristöä kohtaan. Tärkeiden arvojen toteutumista varten tehtaita ja tavarantoimittajia seurataan ja arvioidaan jatkuvasti. Tässä sinulle siis vaatemerkki, joka huolehtii tuotteiden turvallisesta toimitusketjusta aina alkulähteiltä saakka. Dept-vaatemerkki luo sinulle vaatteita, jotka edustavat vastuullisuutta parhaimmillaan, persoonallisesta tyylistä tinkimättä!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista