Mallisto / Deus Ex Machina

Merkki
Hinta

1 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1

Kun tyyli ei ole sinulle pelkästään vaatteita vaan myös asenne ja elämäntapa, saattaa valintasi olla Deus Ex Machina. Australialainen moottoripyörä- ja surffimerkki valmistaa miesten muotia, joka ei jätä kylmäksi. Merkin vaatteet ja asusteet eivät hienostele yksityiskohdilla vaan ovat klassisen maskuliinisia, pelkistettyjä ja käytännöllisiä. Tyyli syntyy rouheista väreistä, street wear -suunnittelusta ja todellisesta käytettävyydestä. Deus Ex Machina -vaatteet on suunniteltu elämistä ja liikkumista varten, eikä niiden kanssa tarvitse hidastaa menoaan. Australialaismerkin vaatteissa voit ottaa enemmän irti niin harrastuksista, työstä kuin lomasta!

Deus Ex Machina - maskuliinista muotia vauhdikkaaseen elämäntyyliin

Kaipaatko vaatteiltasi enemmän kuin perustyyliä, mutta et tunne turhan sliipattua lookia omaksesi? Deus Ex Machina valmistaa miesten vaatteita, jotka ovat samaan aikaan sekä tyylikkäitä että rosoisen rentoja. Biker-merkin suunnittelussa korostuu maanläheisyys. Mallistojen värikartta koostuu maastonvihreästä, harmaasta, sinisestä ja sinapinkeltaisesta. Luonnolliset sävyt tukevat vaatteiden käytännönläheistä muotokieltä. Selkeät leikkaukset, tukevat kiinnitykset ja kestävät, helposti pestävät materiaalit ovat kaikkien vaatteiden peruselementtejä. Deus Ex Machina -vaatteessa tärkeintä on sen erinomainen käytettävyys niin kaupungissa, luonnossa kuin eri aktiviteeteissa. Moottoripyöräily, skeittaus tai rento kaupunkipäivä onnistuvat sujuvasti aussimerkin mukavissa vaatteissa. Rapatessa myös roiskuu - sitä ei tarvitse pelätä, kun valitset oikeat vaatteet ja varusteet.

Deus Ex Machina -vaatteet ovat helppoutta kaipaavan pukeutujan valinta

Kevään ensimmäinen prätkäajelu, rento lauantaikävely tai kaupunkiloma - Deus Ex Machina on miehen valinta tilanteesta riippumatta. Merkin tavoite on tehdä pukeutumisesta mahdollisimman helppoa. Älä tuhlaa aikaasi yksityiskohtien ja asuyhdistelmien miettimiseen. Deus Ex Machina -vaatteet ja asusteet voi yhdistää monenlaisiin kokonaisuuksiin. Biker-tyylin klassikko, paksu ja kestävä collegehuppari sopii farkkujen, maihareiden ja lippiksen kanssa. Parhaat farkut ovat sopivasti kuluneet ja rennosti istuvat. Aussimerkin mallistojen suosikkituote on vuodesta toiseen perinteinen pitkähihainen paita, joka ei mene muodista koskaan. Raikkaat väriyhdistelmät kuten valkoinen ja sininen yhdessä vaaleiden farkkujen ja tennareiden kanssa sopii sekä isälle että pojalle. Viimeistele look pilottimallisilla aurinkolaseilla ja maskuliinisella rannekellolla.

Yhdistele ja sekoita