Mallisto

Suositut filtterit
506 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Dickies on lähes satavuotias brändi, josta on tullut katumuodin kestoelementti. Alkujaan työkäyttöön valmistetut Dickiesin vaatteet kestävät kovaa käyttöä – olivat ne käytössä sitten skeitatessa tai työmaalla!

Kestävyyden lisäksi käytännöllisyys on Dickiesin tunnusmerkki. Vaatteet on suunniteltu työn ehdoilla, joten ne ovat selkeälinjaisia ja hillittyjä. Juuri sen vuoksi ne nousivat laajempaankin suosioon: maanläheinen värimaailma, minimalistisuus ja selkeys olivat myös Dickiesin katumuodiksi nostaneiden skeittareiden mieleen! Raavaiden työmiesten tyylistä inspiroituva tyylisuuntaus, johon kuuluvat perinteiset flanellipaidat ja muhkeat parrat, on myös ottanut brändin omakseen.

Dickies – ajatonta ja kestävää katumuotia!

Klassikon asemaan ovat nousseet etenkin Dickiesin legendaariset chino-housut. Ne istuvat täydellisesti, värivalikoima on runsas ja ne sopivat loistavasti monenlaisten tennareiden kanssa! Klassinen, katutyylitietoinen asukokonaisuus syntyy, kun yhdistät kokonaisuuteen t-paidan ja lippiksen. Selkeä ilme viimeistellään esimerkiksi merkin makealla college-paidalla. Astetta huolitellumpaan suuntaan ilme siirtyy, kun korvaat hupparin ruutupaidalla ja tennarit loafereilla. Trendikäs säväys syntyy, kun käärit chinojesi puntit!

Tietenkin Dickiesin valikoimiin kuuluvat myös metsurihenkiset, huipputrendikkäät ruudulliset flanellipaidatkin. Ne sopivat brändin farkkujen kanssa saumattomasti yhteen! Tyrmäävä kokonaisuus syntyy, kun vedät ruutupaidan ylle vielä merkin napakan pusakan tai kevyen takin. Ne myös sopivat tietenkin merkin tyyliteltyjen, lyhythihaisten kauluspaitojenkin seuraksi. Naisten moderni tyyli syntyy nilkat paljastavista, korkeavyötäröisistä farkuista tai denim-hameesta, kun kietaisee flanellipaidan vyötärölle tai solmulle.

Kesäinen Dickies-tyyli taas rakennetaan merkin farkku- ja kangasshortsien ympärille. Yhdistä niihin näyttävät korkeavartiset tennarit ja viimeistele tyyli hihattomalla paidalla, ja täydellinen kesäasu on valmis! Selkeimmin merkin juuret ja jatkuva suosio työvaatebrändinä näkyvät puolestaan rennoissa reisitaskuhousuissa.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua