Miehet
Lapset

Mallisto / Dkode

Merkki
Hinta
Sisävuori
1 tuotetta
Lajittelu :

Dkode on portugalilainen perheomisteinen kenkämerkki, joka on tunnettu trendikkäistä, mutta myös vintage- ja retro-vivahteisista kengistään. Kaikkien kenkien pääpiirre on mukavuus, jonka tuntee heti pidettyään kenkiä jaloissaan. Laadukkaat materiaalit yhdistettynä käsin viimeisteltyihin yksityiskohtiin herättävät kenen tahansa sisäisen kenkäfriikin!

Dkode valmistaa itse kaikki kenkänsä käsityönä tehtaissaan Felgueirasin kaupungissa Pohjois-Portugalissa. Tarkoin valittujen materiaalien, uniikin viimeistelyn ja ensiluokkaisten tekstiilivalintojen tuloksena jokainen kenkäpari säväyttää yksilöllisyydellään. Rento ja positiivinen asenne elämään paistaa läpi kenkäsuunnittelusta, jota värittävät hauskat yksityiskohdat: kirjailut, koristerei'itykset, päälitikkaukset ja niitit. Jopa kengänpohjista voi löytää yllätyksellisiä kuviointeja. Dkode osoittaa, että käytännöllisyys ja mukavuus kengissä on kaikkea muuta kuin tylsää!

Dkode - laatua, kauneutta ja mukavuutta samassa paketissa!

Portugalilaismerkin ennakkoluuloton ote kenkämuotiin näkyy yllättävissä mutta toimivissa materiaaliyhdistelmissä, kuten pehmeän nahan ja mokan liitossa. Värit heijastelevat aina kulloistakin sesonkia. Aina yhtä tyylikkään mustan, konjakinruskean ja harmaan lisäksi valittavana on rohkeita värejä kuten upean näyttävä punainen. Tee tyylistä katseet kääntävä vielä lisäämällä punaista huulipunaa tai rauhoita kokonaisuutta pitämällä loput asustasi neutraalissa, yksivärisessä sävymaailmassa.

Dkode-kengät ovat tunnettuja siitä, että ne istuvat kuin unelma. Kaunis varren muotoilu esimerkiksi saappaissa korostaa upeasti sääriä. Kenkien mukavuus on myöskin omaa luokkaansa ja tukevien korkojen ansiosta askel säilyy kevyenä aamusta iltaan. Saatatpa huomaamattasi tanssia kengissä läpi yön - niin supermukavat ne ovat, katseet kääntävästä tyylistä puhumattakaan! Satsaa siis tähän kenkämaailman nousevaan tähteen jo tänään - saat kertaheitolla tyyliä, mukavuutta ja ryhtiä elämään!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua