Suositut filtterit
137 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Dolce&Gabbana on valloittava, rajoja rikkova ja uniikki italialainen muotitalo. Brändin johtohahmot Domenico Dolce ja Stefano Gabbana tapasivat toisensa 80-luvulla ja yhdistivät pian näkemyksensä sekä sukunimensä luoden merkkinsä Dolce&Gabbana. Parin vahva yhteinen visio muodista yhdistettynä heidän lyömättömään uskoonsa omaan ammattitaitoonsa loi vahvat perusteet menestyksekkäälle yritykselle.

Merkin ensimmäinen suureen suosioon noussut mallisto sai inspiraationsa Domenicon kotiseuduilta Sisiliasta, josta onkin vuosien varrella kehittynyt yksi sen rakastamista teemoista. Myös italialaiset elokuvat sekä taiteilijat, kuten Raffaello, ovat innoittaneet heitä toinen toistaan upeampien ja mielikuvituksellisempien mallistojen luomisessa. Originaalit ja näyttävät materiaalit yhdistyvät rohkeaan ja rajoja rikkovaan suunnitteluun luoden naisellisen ja sensuellin tyylin, joka erottuu varmasti edukseen.

Dolce&Gabbana - Omintakeinen edelläkävijä

Dolce&Gabbana löytää aina uusia ja sykähdyttäviä tapoja ihastuttaa. Suunnittelutyössä luovuus ja uniikki näkemys ovat toistuvasti olleet tärkeässä roolissa, eikä merkin ainutlaatuinen näkökulma ole jäänyt keneltäkään huomaamatta. Superstarat, kuten Madonna ja Kylie Minogue, ovat valinneet nämä suunnittelijat luomaan heille innovatiivisia esiintymisasuja kiertueilleen, nostattaen merkin suosiota kansainvälisesti. Myös lukuisat muut tähdet, kuten Angelina Jolie, ovat pitkään luottaneet merkin näyttävään stailiin.

Toisaalta merkin räväkällä luonteella on myös kääntöpuolensa, josta löytyy suunnittelijoiden rakkaus perinteitä ja italialaista räätälöintiä kohtaan. Mallistoista löytyykin myös tarkoin valmistettuja ajattomia luomuksia, niin naisille kuin miehille, tyylikkäitä ja elegantteja asusteita unohtamatta. Taidonnäytteenä voidaan muun muassa pitää Domenicon ja Stefanon suunnittelemia univormuja Italian jalkapallomaajoukkueelle vuoden 2014 maailmanmestaruuskilpailuihin. Klassiset mittatilaustyönä valmistetut asut kertovat vahvaa tarinaa tämän suunnittelijaparin intohimosta laadukkaita ja elegantteja vaatteita kohtaan.

Dolce&Gabbana pukee vahvan, mutta seksikkään naisen sekä kosmopoliitin ja itsestään huolehtivan miehen, jotka haluavat tulla huomatuiksi. Jos siis haluat tehdä todellisen fashion statementin, tämä merkki on taattu valinta!

Tutustu myös