911 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Brittinaiset tunnetaan tyylistä, joka osaa olla yhtä aikaa hauska, huoleton ja klassinen. Viimeistely tapahtuu kaulan ympäri huitaistulla huivilla, hauskoilla hapsuilla kengissä tai laukussa tai yhdistelemällä maskuliinista feminiiniseen. Dorothy Perkins edustaa juuri tällaista brit chic -tyyliä.

Dorothy Perkinsin vaatteet ovat valloittavan hurmaavia. Niissä kohtaavat menneet vuosikymmenet ja nykyaika, vintage ja huippumoderni suunnittelu täydentävät toisiaan. Voit olla yhtä aikaa hersyvän romanttinen ja minimalistisen maskuliininen. Kaipaatko tyyliisi juuri tällaista jatkuvaa vaihtelua ja eloa, ehkä siinä tapauksessa Dorothy Perkinsin vaatteet ovat tutustumisen arvoisia – ellet jo ole ihastunut merkkiin niin, että kaappisi pursuaa hurmaavaa Dorothy Perkins -asennetta. Asenne voi olla pehmeää mokkaa, heiluvia hapsuja, vahvoja printtejä tai voimavärejä.

Dorothy Perkins aloittelevalle, kokeneemmalle ja asiantuntevalle brit chicin taitajalle

Sekoita maskuliinista ja feminiinistä keskenään luodaksesi urbaani tyyli, jossa on hienostuneita vivahteita. Miten sointuisivat pallot, raidat tai kukat mekossasi rouheaan bomber-takkiin, joka uhkuu armeijatyyliä? Jalkaan voisit sovittaa sirot korkokengät, rennot tennarit tai raskaat maiharit oman fiiliksen mukaan. Asusta tyyli myssyllä tai lippiksellä.

Klassinen kaunotar luottaa vain klassikoihin, kuten kotelomekkoon, kauluspaitaan ja puseroon. Niihinkin Dorothy Perkins on onnistunut suodattamaan aimo annoksen omintakeista tyyliään: värejä, pehmeitä laskoksia ja leikkauksia. Väriterapia toimii aina eli vaihda esimerkiksi valkoinen kauluspaita vaaleanpunaiseen, vaalea pusero räiskyvän oranssiin tai musta kotelomekko reippaaseen pinkkiin. Tuntuu taatusti heti paremmalta!

Dorothy Perkins luo upeat asusteet, joilla viimeistelet niin arki- kuin juhlapukeutumisenkin. Upeat laukut ovat täynnä kauniita nahkapintoja ja klassisia linjoja. Löydät varmasti uuden suosikkilaukkusi tästä upeasta valikoimasta! Entä sitten merkin hurmaavat kengät, joiden kanssa voit myös leikitellä tyylissäsi. Vaihda kävelykengät tennareihin, kun suuntaat toimistolle housupuvussasi tai yhdistä sirot korkokengät revittyihin farkkuihin ja ylisuureen collegepaitaan.

Tutustu myös