Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Alennus
Pintamateriaali
Kestävä kehitys
499 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Oman tyylin toteuttaminen ja rohkeus korostaa omaa naisellisuuttaan onnistuu käden käänteessä myös täsmäiskulla näyttävään valikoimaan. Dorothy Perkins on tunnettu hyväntuulisesta suhtautumisestaan arkipäivän muodikkuuteen, jota siivittävät persoonallisen hersyvät valinnat. Siispä uutta inspiraatiota etsiessäsi suuntaa kiikarisi tämän merkin valikoimiin, sillä graafisuudella leikittely sekä pukeutumisen piristäminen tuoreilla yksityiskohdilla ovat sen ydinosaamista!

Dorothy Perkins taikoo arkivaatetukseen ehtymätöntä inspiraatiota

Idearikkaasta Dorothy Perkinsistä puhuttaessa ei suinkaan viitata äskettäin syntyneeseen tähdenlentoon, sillä yli sata vuotta sitten perustettu merkki on vuosikymmenten vieriessä taannut pysyvän paikkansa muotitaivaan kirkkaana valopilkkuna. Britanniasta alunperin toimintansa aloittanut valmistaja on muuntautunut ketterästi uusimpien trendien teräksiseksi toteuttajaksi, ja Dorothy onkin säännöllisesti tunnettujen muotivaikuttajien sekä inspiroivaa pukeutumista suosivien huulilla. Valmistajan suosiota on siivittänyt intohimo mahdollistaa muodikkuus kaikille itsestään huolehtiville naisille, jotka arvostavat naisellisen persoonallisia sekä rohkeita tyylivalintoja. Dynaaminen valikoima ei jätä neuvoitta niin arkipukeutumisen piristäjien, trendikkäiden asusteiden tai juhlavien tyylikappaleiden etsijääkään.

Merkin alati uusia tuulia etsivä ilme kattaa niin kuumimmat trendimukailut kuin vaatekaappien klassikoiksi muodostuneet kappaleet. Esimerkiksi siluettimaiset skinny-farkut, hienostuneen raikkaat kauluspaidat sekä megasuositut neuletopit ovat käden käänteessä useaan kokonaisuuteen sujahtavia vaatekappaleita, joista jokaisen tyylittären garderobi piristyy. Merkkiä ei ole myöskään mahdollista mainita ilman kirjavan näyttävää mekkojen valikoimaa, joka kattaa leningit niin toimistopäiviin, huolettomiin illanviettoihin kuin yökerhojen tanssilattioillekin. Leikkausten, pituuksien ja värien runsaus todentaa myös sitä seikkaa, että Dorothy Perkins-muusien muodikkuus ei rajoitu vain yhteen tyyliin. Ja kirsikkana tyylikakun päällä toimivat persoonallisuutta korostavat kauniin yksityiskohtaiset asusteet.

Pettämätön Dorothy Perkins luotsaa tyyli-inspiraatiotasi kesästä talveen!

Yhdistät helposti

Dorothy Perkins

Dorothy Perkins tuo sinulle brittiläistä eleganssia. Designia, jossa voit tuntea olosi hienostuneeksi kuin aristokraattinen kaunotar, joka nauttii iltapäiväteetään yhdessä Covent Gardenin tunnelmallisista kahviloista. Yhtä hyvin merkki palvelee fashionistaa, joka kuluttaa design-kengillään Sohon neonvaloissa kylpeviä katuja. Merkki osaa tuoda ylelliseen designiinsa huolettoman pukeutumisen parhaat puolet - tyylikäs asu syntyy vaivatta ja mukavasti.

Dorothy Perkinsin ehdoton trendikkyys nojaa vahvoihin perinteisiin, joista se ammentaa juuri sopivasti klassisten vintage-vaatteiden tunnelmaa yhdistäen elementit persoonalliseen ja moderniin suunnitteluun. Joukossa on mukana trendikkään etnisiä vaikutteita. Näissä vaatteissa olet aina ajan tasalla ja samaan aikaan asusi on ajaton.

Dorothy Perkins on modernin eleganssin edelläkävijä

Dorothy Perkins aloitti naisten sukkahousuista ja alusvaatteista 1909 "Belle Époquen" vallitessa, joten sillä on erityistä tietotaitoa designista, joka tuo naisellisen vartalon esiin parhaassa valossa - linjakkaat kotelomekot luovat imartelevan siluetin ja korostavat kauniisti naisellista uumaasi. Ryhdistä niillä juhlatyyliäsi - punainen pitsimekko tuo femme fatale -fiilistä lookiisi. Brändin upeilla korkokengillä koristat tyylisi. Englantilaisesta pop-kulttuurista vivahteita keränneet hauskat käsilaukut maustavat minkä tahansa tyylin.

Vaihda bisnestyylisi graafinen jäykkyys kepeän hulmuavaan naisellisuuteen! Pastelliset värit, laskeutuvat linjat ja hempeät tekstuurit tuovat uutta pehmeyttä muuten tummaan asuun. Cambridgen herttuatarkin viihtyisi lookissasi.

Kevyet paitapuserot ja topit heijastelevat raikkaan edgyä fiilistä - kimallepinnat ja pitsisomisteet tuovat niihin tyttömäistä kepeyttä - niissä ei voi olla kuin chic. Löydät mallistosta kuitenkin sievien ja glamourien elementtien rinnalta rouheaakin estetiikkaa, nahkaa, turkista ja tummia sävyjä. Paras tapa luoda säväyttävä asu on yhdistää vastakohtaisia tekstuureja - nahkainen kynähame silkkisen t-paidan kanssa on takuuvarma valinta hip-lookin saavuttamiseksi!