Mallisto

Suositut filtterit
21 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Italialaiset miesten kengät tunnetaan tyylistä ja laadusta, eikä Doucal's ole poikkeus! Brändin kiehtovuutta lisää sen perustajan intohimo englantilaista miestenkenkämuotia kohtaan. Mario Giannini onnistui siis loihtimaan eurooppalaisen kenkäbrändin, jossa yhdistyvät kaksi miesten kenkämuodin parasta perinnettä!

Ilmeeltään Doucal's on onnistunut yhdistelmä ajatonta kenkädesignia ja hillittyä trendikkyyttä. Merkki valmistaa klassisia miesten kävelykenkiä, loafereita, nauhakenkiä ja nilkkureita. Pääosassa on huoliteltu muotoilu sekä huippulaadukkaat materiaalit. Vaikka valikoima on klassinen, siitä on helppo poimia huipputrendikkäitä elementtejä monenlaisiin urbaaneihin tyyleihin. Doucal's on nimittäin niin herrasmiehen kuin trendsetterin valinta!

Doucal's on tyylin ja laadun takuu

Urbaanin herrasmiehen silmää miellyttävät Doucal'sin klassisimmat miesten nauhakengät. Nauhalliset kävelykengät sopivat täydellisesti suorien housujen ja kauluspaidan seuraksi. Ilme on eurooppalainen, urbaani ja viimeistelty. Valittavana on eleettömiä ja minimalistisia malleja sekä brittityylisiä brogue-kenkiä. Samat kengät sopivat myös eleganttiin, raikkaaseen arkityyliin, joka koostetaan hillityistä tummista farkuista, kauluspaidasta ja neulepaidasta.

Pehmeästi muotoillut mokkanahkaiset korkeavartiset nauhakengät ovat puolestaan urbaanin tyylitaiturin unelma. Ne sopivat rentojen chinojen ja huolettoman neulepaidan seuraksi, mutta yhtä hyvin ne voi yhdistää äärimmäisen kapeisiin farkkuihin ja hyvin istuvaan kauluspaitaan. Asukokonaisuuden viimeistelyyn sopii trendikäs huopahattu.

Asennetta pursuavat puolestaan Doucal'sin maineikkaat nahkanilkkurit. Niiden muotokieli on klassinen, joten ne sopivat erinomaisesti sulavalinjaisen klassiseen tyyliin suorien housujen, kauluspaidan ja trenssitakin kanssa. Mutta ne sopivat yllättäen myös revittyjen farkkujen ja nahkarotsin seuraksi!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua