120 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Raskaus saa naisen hehkumaan, mutta entistä kauniimmin hehkut DP Maternityn ihanissa äitiysvaatteissa. DP Maternity mahdollistaa huipputrendikkään pukeutumisen myös raskausaikana. Muuttuva vartalo aiheuttaa omat haasteensa pukeutumiseen, mutta brändin taitavasti suunnitellut vaatteet istuvat hyvin, oli raskausvatsasi sitten suuri tai vasta pullahtamassa kunnolla esiin. Nauti raskaudestasi ja anna onnen tunteen välittyä myös pukeutumiseesi!

DP Maternity – raskaus etenee mutta arki jatkuu

Raskausaikanakin eteen tulee paljon eri tilanteita, joissa haluaisi olla edustavimmillaan. Esimerkiksi asiakastapaamisissa tai seminaareissa haluat varmasti antaa kuvan itsestäsi kovan luokan ammattilaisena, vaikka äitiysloma siintelisi jo ihan lähellä. Niinpä DP Maternity on suunnitellut runsaasti myös työkäyttöön sopivia vaatteita, kuten hillittyjä paitapuseroita ja neuleita sekä monikäyttöisiä puolihameita. Mutta onneksi elämä ei ole kuitenkaan pelkkää työtä, vaan välillä on aihetta juhlaan. Äitiysvaatebrändi varustaa sinut niin vapaa-muotoisiin kuin hieman muodollisempiinkin juhlatilaisuuksiin. Kaverin illanistujaisiin on kiva lähteä esimerkiksi kauniisti laskeutuvassa trikoomekossa ja villatakissa, anopin pyöreitä vuosia voi puolestaan juhlistaa esimerkiksi pitsimekkoon ja ballerinoihin pukeutuneena.

DP Maternity – olet enemmän kuin pelkkä raskausvatsa

Olet varmasti huomannut, miten kasvava raskausvatsasi vetää puoleensa ihmettelijöitä ja ihailijoita? Älä kuitenkaan suostu katoamaan muhkean vatsasi taakse, vaan ole oma itsesi aidosti myös raskausaikana. Jos sinulla on hyvin tarkka muotisilmä ja olet luonut itsellesi omaleimaisen pukeutumistyylin, ei ole mitään syytä luopua siitä. DP Maternity tarjoaa monipuolisen malliston moderneja ja tyylikkäitä äitiysvaatteita. Rakastatko skinny-farkkuja ja huppareita tai herkän naisellisia tunikoita ja legginsejä? Tai kenties tyylisi on enemmän grunge ruutupaitoineen? Dp Maternityn laajasta valikoimasta löydät tarvittavat äitiysvaatteet omimman tyylisi ylläpitämiseen. Raskausajan vaatekaappiin kannattaa kasata myös neutraaleja t-paitoja ja toppeja, joille on helppo löytää käyttöä. Älä keskity pelkästään tuleviin vauvanvaatehankintoihin, vaan suo itsellesi aikaa nauttia. Uudet ihanat äitiysvaatteet ja käynti päiväkylpylässä voivat olla juuri sellaista hemmottelua, jota tuleva äiti välillä tarvitsee.

Tutustu myös