Mallisto / Dyrberg/Kern

Suodatin (1)

1 tuotetta

Dyrberg/Kern huokuu skandinaavista viileyttä ja ajatonta tyylikkyyttä. Kiehtovaa kauneutta, jota jokainen klassisiin tyyleihin ihastunut kaipaa osaksi asujaan. Dyrberg/Kern on suunniteltu itsevarmalle, aktiiviselle ja trenditietoiselle naiselle, joka haluaa ilmaista itseään huolellisesti siroilla ja selkeillä koruilla.

Taiteesta ja musiikista inspiraatiota hakeva Dyrberg/Kern luottaa ikonisiin klassikkotyyleihin mutta luo rohkeasti myös uutta niiden rinnalle. Nämä modernit klassikot eivät koskaan katoa vaan pysyvät aina ajankohtaisina, toisena sesonkina trendikkäämpinä kuin toisena, mutta toistuvasti muotiin palaavina.

Aidosti ainutlaatuinen Dyrberg/Kern

Jokainen Dyrberg/Kern koru käy läpi monimutkaisen valmistusprosessin ennen viimeistä viilaustaan. Mestariteokset valmistetaan kokonaan käsin 40 eri vaiheella. Jo valmistuksen vuoksi korujen materiaalit eivät sisällä lainkaan haitallista nikkeliä, lyijyä tai kadmiumia. Brändin ruostumattomasta teräksestä muotoiltuja koruja ja kelloja koristavat vain aidot Swarowskin kristallit ja zirkonit sekä messinki-, kangas- ja nahkadetaljit.

Pienellä korulla on joskus hämmästyttävä ilmaisuvoima. Dyrberg/Kern tietää tämän hyvin. Mikään ei kerro selkeämmin tyylitajusta kuin oikein asuun valitut korut. Varsinkin, jos onnistut nostamaan esiin elegantit ja lähestulkoon huomaamattoman kokoiset korut. Vaatteidesi ja ehostuksesi sävyihin sointuvat metallit yhdessä pienten, pilkehtivien kivien kanssa pomppaavat esiin viehättävästi mutta eivät vie kokonaan huomiota. Ne pysyvät hillitysti omassa osassaan ja antavat sinun loistaa. Sen pitäisi aina olla korun tehtävä, isonkin korun.

Vaikka Dyrberg/Kern korut ja kellot ovat hillityn yksinkertaisia, ovat ne selkeästi muista erilaisia, uniikkeja taidonnäytteitä. Vastustamattoman vaikuttava muotoilukieli heijastaa persoonallisuuttasi ja järkkymätöntä asennettasi, joka ei muutu muiden mukana. Pysyt aitona herkälle mutta silti niin vahvalle tyylillesi.

Yhdistät helposti