Katalogi

Suositut filtterit
828 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Eastpak lienee yksi maailman tunnetuimmista reppumerkeistä. Sen klassinen perusmalli on suorastaan katutyylin keskeinen kulmakivi! Kaikessa selkeydessään ja käytännöllisyydessään tyylikäs merkin lompakko on myös noussut kestosuosikin asemaan.

Eastpakin salaisuus on paitsi monipuolisuus – sen valikoimiin kuuluu reppujen ja lompakoiden lisäksi niin matkalaukkuja, shopping bagejä kuin vyölaukkujakin – myös huima kokemus. Merkki perustettiin 1950-luvulla ja ensimmäiset Eastpakit valmistettiin armeijan käyttöön. Perintönä ensimmäisestä aluevaltauksesta merkin tuotteet ovat erittäin kestäviä ja käytännöllisiä!

Eastpak – laadukasta ja makeaa reppumuotia

Eastpakin salaisuus ei kuitenkaan ole silkka laatu ja klassinen muotoilu! Se nimittäin leikittelee estoitta laukkumuodin uusilla tuulilla. Niinpä perinteisten mallien rinnalla on huipputrendikkäitä nyörein ja soljin viimeisteltyjä malleja sekä mielenkiintoisista materiaaleista ja makeista kuoseista ommeltuja malleja! Valikoimasta löytyy taatusti myös juuri se kaikista makein koulureppu, tykkäsi sen kantaja sitten selkeistä väriyhdistelmistä, pastellisävyistä tai jännittävistä yksityiskohdista.

Selkäreppujen lisäksi Eastpakin valikoimasta löytyy eripituisille matkoille sopivia laukkumalleja. Suuri selkäreppu pyörin on loistava ratkaisu, jos tiedossa on sekä kävelyä että lyhyitä siirtymiä lentokentällä. Jos matkatavaraa ei tarvitse paljon, ne voi koota suureen olkalaukkuun – tai tilavaan reppuun. Tyylikysymyksistä ei Eastpakin kassien ja reppujen kohdalla tarvitse tinkiä: yksityiskohdat ovat kohdallaan, ja ilme raikas ja laadukas!

Tutustu Eastpakin valikoimiin myös siinä tapauksessa, että etsit kestosuosikkia arkeen. Olalla kannettaviin laukkuihin on mukava pakata vaikka työtavarat tai urheilutamineet. Muista myös merkin makeat vyölaukut, jotka ovat taas nousseet suureen suosioon!

Tutustu myös