Mallisto

Suositut filtterit
1 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Suloinen vauva vaatii suloiset töppöset, eikö niin. Easy Peasy on koko perheen merkki, joka luo ekologista lasten muotia. Se ihastuttaa erityisesti supersuloisilla ensiaskelkengillään. Merkin ensiaskeltossut tarjoilevat syötävän söpön herkutteluhetken karkki- ja pastellivärejä, kivasti kimaltavia kuvioita ja hassuja yksityiskohtia. Easy Peasy valmistaa nahkatossujen ja kenkien lisäksi lasten hassunhauskoja asusteita, kuten reppuja, olkalaukkuja ja meikkipusseja. Mikä ihaninta, kaikki tuotteet valmistetaan luontoa säästäen.

Easy Peasy nostaa hymyn kasvoille lasten kengillään

Easy Peasyn lasten tossut ovat huolettoman hauska yhdistelmä hullunkurisuutta ja hienostunutta eleganssia ranskalaisittain. Niissä riittää kimaltelevaa tähtipölyä, joka sointuu vauvojen pastelliseen tyyliin. Niissä seikkailevat hulvattoman hassut eläinhahmot, jotka tuovat söpöilyä taaperoiden pukeutumiseen – voisiko sama eläin seikkailla myös potkupuvussa tai bodyssa? Innovoivat mallit, joissa riittää yksityiskohtia, joihin katse takertuu, tekevät pukeutumisesta todella hauskaa, niin lasten kuin aikuisten mielestä. Valikoimasta löytyy myös pehmeitä murrettuja sävyjä raikkaiden ja kirkkaiden värien rinnalta. Laadukkaat materiaalit ja pienimpiinkin jalkoihin mukavasti istuvat mallit on kiva pukea päälle. Nämä voivat olla perheen pikkuisen ensimmäiset jalkineet, joten eikö ole hauskaa, että niissä on todella käytetty mielikuvitusta.

Eco-muodin luominen tyylillä on helppoa kuin heinänteko

Easy Peasyn ensiaskelkengät ovat mukavan pehmoiset, ja niiden pehmeä pohja tukee lapsen jalkalihasten luonnollista kehitystä. Niissä lapsi tuntee kävelevänsä kuin paljan jaloin. Niihin on lisätty myös kerros luonnonkumia, jotta ne olisivat mahdollisimman miellyttävät. Crepe- eli raakakumipohjat tuovat pitoa, joka on tarpeen kävelemään opittaessa ja erityisesti, kun joka paikkaan täytyy juosta! Easy Peasy syntyi rakkaudesta muotiin ja luontoon. Nuoret suunnittelijat Sébastien Germes ja Camille Levai perustivat merkin 2008. Merkin kaikessa toiminnassa luotetaan tiukasti eettisiin arvoihin, jotka näkyvät jalkineiden valmistuksessa. Nahkatossuissa käytetään luonnollisia kasviparkitusaineita teollisten väriaineiden sijaan eikä niissä ole käytetty kromia. Tuotteissa ja niiden pakkausmateriaaleissa käytetään ympäristöystävällisiä materiaaleja, kuten luomupuuvillaa, jota ei ole värjätty tai valkaistu. Lisäksi merkki pitää huolen valmistusprosessinsa eettisyydestä.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua