Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.Hyväksyn.

Mallisto / Ebound

24 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1

Ebound on belgialainen vaatemerkki, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi vaatteita ja asusteita kaikenikäisille tyyliä ja laatua arvostaville miehille. Ebound haluaa vaatettaa perheen kaikki miehet, isästä teiniin ja nuorimpaan poikaan. Yrityksenä Ebound kuuluu Vegotex-ryhmään, jolla on pitkä historia arvostettuna eurooppalaisena vaatealan toimijana. William Gottlib perusti Vegotex-yrityksen 1928 Belgian Antwerpeniin. Nykyään yrityksen pääkonttorin sijaintipaikkana on Sint-Niklaas, joka on tunnettu tekstiiliteollisuuden keskus Belgian hollanninkielisessä Flanderissa. Vegotexin palveluksessa on 70 vaatesuunnittelijaa ja muuta vaatealan ammattilaista. Ebound-mallistoja voi kuvailla sanoilla rennon tyylikäs, mikä käy hyvin yhteen pohjoismaisen vaatemaun kanssa ja sopii päivittäiseen käyttöön. Vaatteiden leikkaukset ovat aina mukavia ja usein miehekkään pelkistettyjä, mutta se ei tarkoita ettei tärkeisiin yksityiskohtiin ja vaatteiden viimeistelyyn kiinnitettäisi tarkkaa huomiota.

Ebound - mukavaa ja rennon tyylikästä pukeutumista miehille ja pojille

Ebound vastaa vaatemakua, jonka mielellään siirtää edelleen isältä pojalle. Yritys haluaa tarjota laajan valikoiman kaikenikäisille miehille ja pojille sopivia vaatteita. Zalandon avulla vaatetat helposti samalla kertaa perheen kaikki miehet Ebound-vaatteilla. Merkin vaatteet ovat arkeen, töihin, kouluun ja vapaa-aikaan sopivia perusvaatteita: takit, collegetakit, verryttelyhousut, hupparit, rennot kauluspaidat ja neuleet miehille ja pojille. Vaatteiden leikkaukset sekä kankaiden kuosit ja värivalikoimat ovat tyylikkään nykyaikaisia, samalla kun suunnittelussa on annettu paljon painoa mukavuudelle ja käytön helppoudelle. Perinteiset miesten vaatteissa käytetyt sävyt - musta, harmaan eri sävyt, ruskea ja sininen - ovat tärkeässä asemassa Eboundin miesten ja poikien vaatteissa kaudesta toiseen, mutta löydät aina valikoimaa myös kirkkaammissa sävyissä ja kauden tehosteväreissä.