Mallisto

Suositut filtterit
393 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Ed Hardy-vaatteiden mielenkiintoinen historia

Moni vaatemerkki ei voi sanoa saaneensa alkuaan tatuointitaiteilijan työstä. Ed Hardy on kuitenkin virkistävä poikkeus. Merkin perustaja on kalifornialainen tatuointitaiteilija Don Ed Hardy. Taiteilija innostui tatuoinneista alun perin jo teini-iässä nähdessään yhden hänen ystävänsä isällä armeijan tatuointeja. Hardy kiittää menestyksestään myös äitiään, joka oli hänen työnsä suuri tukija ja rohkaisi häntä aina seuraamaan intohimoaan.

Hardyn työlle on ominaista yhteistyö asiakkaan kanssa. Samalla hän antaa oman tyylinsä näkyä työssään. Tällä lähestymistavalla Hardy oli yksi merkittävimmistä artisteista, joka nosti tatuointien suosion valtavirtaan. Voitaisiin sanoa, että hän teki niistä osan popkulttuuria. Hardy perusti brändin 2000-luvun alkupuolella ja se perustui vahvasti hänen tyyliinsä tehdä tatuointeja. Räväkkä merkki keräsi nopeasti suosioita ja Hardyn vaatteita on nähty useiden julkisuuden henkilöiden päällä. Trendit vaihtuvat aika ajoin, mutta tällä hetkellä merkki on kuitenkin taas ajankohtainen ja trendikkäämpi kuin pitkään aikaan. Vaatteita on nähty esimerkiksi useiden huippumallien päällä, mikä on tietenkin lisännyt uuden sukupolven kiinnostusta merkkiin.

Ainutlaatuiset ja värikkäät Ed Hardy -tuotteet

Merkiltä löytyy laajasti pukeutumiseen liittyviä tuotteita. Ed Hardy on valmistanut vaatteiden lisäksi myös valtavasti erilaisia asusteita. Etenkin lippikset ja muut päähineet ovat olleet suosittuja. Tämän lisäksi brändiltä löytyy kenkiä ja esimerkiksi hajuvesiä. Kaikille niille on ominaista rohkeat ja värikkäät kuviot, jotka ovat selkeästi saaneet inspiraatioita tatuoinneista. Merkki on levittäytynyt ympäri maailmaa. Liikkeitä löytyy ympäri Amerikkaa, mutta myös esimerkiksi useista Aasian eri maista. Euroopassa merkin vaatteita voi hankkia esimerkiksi Zalandon valikoimasta.

Zalandolta löydät vaivatta mieleisiäsi vaatteita ja asusteita, joilla tuot pukeutumiseen rohkeaa asennetta ja uutta väriä. Merkki on pysynyt tyylilleen uskollisena vuodesta toiseen ja ehkä juuri sen vuoksi sillä on aina ollut omat uskolliset faninsa. Eikä mikään ihme – Ed Hardyn printit ovat upean näköisiä ja parhaimmillaan niitä voi kutsua jopa taiteeksi.

Laatu ja tyyli samassa paketissa Ed Hardyn vaatteissa

Merkki pitää huolen siitä, että tuotteet on valmistettu laadukkaasti. Kengissä on usein suosittu materiaalina nahkaa. T-paidat ovat 100-prosenttista puuvillaa. Valikoimassa on vaatteita kaikille rohkeille pukeutujille, niin miehille kuin naisille. Erilaisiin käyttötarkoituksiin on suunniteltu myös omia vaatteitaan. Lähes tavaramerkiksi muodostuneiden huppareiden ja t-paitojen lisäksi valikoimassa on esimerkiksi uimapukuja ja monenlaisia takkeja. Vaatteet ovat katu-uskottavia, mutta samalla äärimmäisen mukavia. Collegepaitoja ja collegehousuja löytyy perinteisillä Ed Hardyn tyyliin sopivilla printeillä varustettuna.

Merkillä on ollut useampia suunnittelijoita, jotka ovat tehneet merkistä erittäin tunnetun ja suositun. Brändin kasvoina esiintyneet huippusuunnittelijat ovat tehneet hyvää työtä tuotemerkin maineen edistämiseksi. Merkki teki uuden loistavan paluun Euroopan markkinoille. Ed Hardy teki yhteistyötä Missguidedin ja Illustrated Peoplen kanssa, ja pian sen jälkeen käynnisti kumppanuuden Rose In Good Faithin kanssa.