Miehet
Lapset

Mallisto / Eden

 • Koko
 • Merkki
 • Hinta
 • Koron muoto
 • Kengän kärki
 • Sisävuori
 • Kiinnitys
  2 tuotetta
  |Lajittelu :

  Avaa kenkäkaappisi ovet paratiisiin Edenin kengillä. Pariisilaisen huoletonta eleganssia ja boheemin villin lapsen asennetta huokuvat kengät ovat ranskalaisen laadukasta designia parhaimmillaan. Jos tyylisi on persoonallinen etkä pelkää kaiken huomion keskittyvän sinuun, ovat Edenin kauniit jalkineet parasta mitä eteesi on sattunut.

  Eden kutsuu sinut paratiisiin eleganssillaan

  Kävele kuin aito pariisitar nonchalantisti naisellisen seksikkäissä korkonilkkureissa. Käärmeennahka ja rikotut pinnat tuovat edgyä-asennetta muuten siistiin tyyliin. Käärmeennahkateema jatkuu merkin upeissa tennareissa, jotka sopivat urbaaniin street-henkiseen tyyliin siinä missä chicin pukutyylin mausteeksi. Rennot loaferit sopivat kippareiden kuningattaren kepeään tyyliin, jossa reipas denim yhdistyy raikkaisiin raitoihin tai pirteisiin palloihin. Trendikäs merimies-henkinen putkikassireppu hukuttaa syövereihinsä kaiken mitä seikkailunjanoinen nainen mukanaan kantaa.

  Edenin värikkäät kesäkengät - ballerinat, espadrillokset, sandaalit - ovat suoraan kuin paratiisista. Värien kirjo ja eksoottiset kuviot tuovat kesätyyliisi raikasta kepeyttä. Pastelliset korkokengät ja metallinhohtoiset ballerinat sopivat kesän juhliin. Moderni kaupunkilaismuusa yhdistää ne näpsäkästi pätkäistyihin pillifarkkuihin ja yksiväriseen t-paitaan. Nilkkaremmisandaalit ovat urbaanin seikkailijattaren luottojalkineet - luo beduiini-tunnelmaa pitkällä hameella, topilla ja shaalihuivilla, jonka kiedot väljästi yläosaksi topin ylle.

  Tyyliään dominoiva bisnesnainen ilahtuu hienostuneista herrainkengistä, jotka tuovat vaihtelua korkokenkiin. Herrainkengillä luot myös vintagea hehkuvan lookin, kun lainaat vaikutteita brittiläisestä ivy league -tyylistä. Yhdistä jämäkkä vekkihame paitapuseroon ja bleiseriin. Herrainkengät ja ajan patinoima nahkasalkku tuovat varsinaista ivy league -romantiikkaa asuun. Suunnittelija Frédéric Banjout´n perustama Eden istuu urbaanin naiselliseen tyyliin. Merkki todella tietää miten taikoa huolettoman hienostunut tyyli, jossa yhdistyvät ajattomuus ja moderni design. Löydä nyt omat luottokenkäsi, jotka taikovat arkisestakin asusta elegantin - tyyli lähtee kengistä!

  Yhdistele ja sekoita