Katalogi

Suositut filtterit

Parasta talvessa ovat nariseva lumi, kuulas pakkas-aurinko ja puuterilumen pölähdys kasvoilla rinteen viedessä mennessään. Tunnelmaa täydentävät erinomaisesti Eisbärin hurmaavat pipot! Eisbär on todellinen laskettelupipojen pioneeri, ainakin mitä tulee trendien luomiseen ja omintakeiseen laskettelutyyliin.

Tämä jäinen karhu syntyi, kun itävaltalainen Maria Wöss kehitti ensimmäisen käsintehdyn lakin 50-luvulla. Lakki sai nimensä Marian pojan Erichin lempieläimeltä jääkarhulta. Maailmanmaineeseen Eisbär kömpi kolostaan jo 60-luvulla. Ehkä juuri lakkien omintakeinen tyyli kirvoitti siihen, että niiden maailmanvalloitus alkoi Japanista, toisesta talviurheilun ihmemaasta, jossa arvostetaan erottuvaa tyylikkyyttä. 70-luvulla merkki nähtiin monen huippu-urheilijan kutreilla rinteistä olympialaisten palkintopalleille, ja siihen pukeutui muun muassa Itävallan hiihtomaajoukkue. Eisbär on onnistunut luomaan rinnetrendejä kerta toisensa jälkeen: 90-luvulla Eisbärin karvaisesta laskettelupiposta tuli varsinainen ilmiö. 2000-luvulle tultaessa kypärät yleistyivät, ja Eisbär onnistuu edelleen luomaan hauskoja asusteita, kuten sarvia, joilla koristella kypärää. Myös laskettelulippikset eli cool capsit ovat merkin käsialaa.

Mikä on sinun rinnepersoonasi?

Tupsujen ritari: Olet tyypillinen Eisbär-tyyppi, kun kuljet omia polkujasi samalla menosta nauttien. Rinteessä keskityt temppuiluun ja hauskanpitoon. Merkin näyttävät tupsupipot sopivat taatusti tyyliisi, niissä on väriä, hauskoja yksityiskohtia ja kirjottuja kuvioita, kuten merkin nimikkoeläin jääkarhu. Tiesitkö, että tupsuja saa olla kaksi samassa pipossa?

Ikuinen suoriutuja, totinen laskija, joka kilpailee aina aikaa vastaan - ehkä vähän myös työssä ja vapaa-ajalla – ja keskittyy urheilun tuomaan hyvään oloon ja terveyteen. Tuloksia ei synny ilman ahkerointia! Näppärä laskettelupanta tai tupsuton pipo on riittävän perinteikäs ja käytännöllinen. Pipon perimmäinen tarkoitushan on lämmittää.

After ski -tunnelmissa viihtyvä rinteiden prinsessa tai prinssi ihastuu brändin elegantteihin neulepipoihin, joissa on turkissomisteita tai turkistupsu. Musta, valkoinen ja harmaa riittää tälle elegantista rinnetyylistä pitävälle laskijalle. Eisbärin pipot sopivat myös vapaa-ajan tyyliin!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista