Mallisto

Suositut filtterit
68 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Tärisytä ulkoilutyyliäsi Eivyn riemukkailla ja huipputrendikkäillä aluskerrastoilla. Näissä vaatteissa on luonnetta ja pärisevää energiaa. Lupaamme, että talven pimeys väistyy ja ikuinen kesä tulee toppavaatteidesi alle.

Eivy luo vahvailmeistä urheilumuotia

Eivyn aluskerrastot jättävät lähtemättömän vaikutuksen ensi silmäyksellä. Niiden energiset ja raikkaat printtikuviot hurmaavat monipuolisesti eri urheilutyyleissä. Näissä printeissä kuljet aina aprés-ski-tunnelmista klubille, niin freesejä ja trendikkäitä ne ovat. Merkki syntyi tarpeesta. Snoukkaaja Anna Vister kyllästyi tylsiin aluskerrastoihin vietettyään kausi toisensa jälkeen aikaa tylsänvärisissä peruspitkiksissä ja päätti ryhtyä toimeen. Hän halusi luoda snoukkamimmeille aluskerrastoja, joita kehtaisi käyttää monipuolisesti myös ilman toppavaatteita. Vuodesta 2009 lähtien lumilautailevat naiset ovat voineet nauttia tämän värikkään ja iloisen brändin luomuksista niin rinteessä, after-skissä, salilla, urbaanissa ympäristössä kuin koti-oloissa möllötellen. Tärkeintä kai merkin laadukkaissa vaatteissa on kuitenkin niiden tekniset ominaisuudet, jotka vastaavat lumilautailijoiden korkeisiin vaatimuksiin. Muun muassa fleecellä kuorrutetut korkeat kaulukset ja huput tarjoavat lisäsuojaa pyryn iskiessä kasvoille. Ethän halua minkään olevan tiellä, kun annat kaikkesi rinteessä. Eivyn koti löytyy Ruotsin Åresta, jossa se suunnittelee kaikki vaatteensa. Tuotteet myös testataan ja hiotaan huippuunsa Ruotsin rinteillä. Vaatteet valmistetaan Portugalin aurinkorannalla ? ehkä sieltä on peräisin merkin vaatteiden aurinkoinen ilme, joka saa varmasti hymyn kasvoille.

Kerrosta ja mätsäile mielesi mukaan

Olit sitten elämäntapalautailija, satunnainen laskija tai muuten aktiivinen ja liikkuva nainen, saat näistä ihanista alusvaatteista sympaattista lämpöä ja iloa vaateparteesi. Sujauta aluskerrasto talviselle lenkille, lämmittämään ennen tanssitreeniä tai kun suuntaat koko perheen voimin ulkoilemaan ja pulkkamäkeen. Ja mikä parasta näissä paidoissa ja housuissa kehtaa hengailla kotona vieraidenkin aikana tai lähteä ulos. Seikkailuusi innostavaa väriä tuovat vahvat printit ja humoristiset eläinkuviot. Oletko villi salikissa, sujauta leopardikuvioiset legginsit ja paita päälle, kun suuntaat salille. Elämäntapajoogi voi kietoutua kiehtoviin vesivärimaalauksia muistuttaviin kuoseihin. Tai ehkä luovuutesi alkaa kukkia, kun pukeudut kirkkaan keltaiseen tai herkkään vaaleanpunaiseen. Vinkkinä sporttinaisille, jotka kaipaavat lisälämpöä jaloilleen, valikoimasta bongaat myös iloiset sukat samoissa kuoseissa. Voit pukeutua samaan kuosiin päästä varpaisiin, niin halutessasi! Minimalismiakin harrastava mimmi löytää sporttiasun upeasta valikoimasta. Brändin nimellä ja inspiroivalla unbored on board -sloganilla koristetut hihat viimeistelevät kenen tahansa aktiivityylin. Ei kun kohti uusia seikkailuja, naiset!

Tutustu myös