Naiset
Lapset

Mallisto / Elka

Koko
Merkki
Hinta
1 tuotetta
Lajittelu :

Elka tuo uniikin yksityiskohdan urbaaniin muotiin. Brändi luo laadukkaita sadetakkeja, joissa on rutkasti trendikästä vetovoimaa. Ne huokuvat skandinaavisen käytännöllistä muodikkuutta, mutta niistä on riisuttu sadetakeille usein tunnusomaiset retrofiilikset. Ne ovat todella urbaaneja ja moderneja. Elka-sadetakkien unisex-ilme sopii niin naisille kuin miehille.

Elka urbaanissa tyylissä

Onko täydellinen festaritakki vielä hakusessa? Ei hätää, nimittäin tässä on festareiden tyylikkäin sadetakki, joka ei edes vaadi sadetta, jotta sen pukisi mielellään ylleen. Miesten Elka-sadetakit ovat täynnä ajankohtaisia trendejä, nimittäin valikoimasta löytyvät niin parkat, bombertakit kuin anorakkimalliset sadetakit. Voit siis viimeistellä farkkujen, hupparin ja tennareiden tyylin modernisti bombertakilla, joka on samalla sadetakki! Nämä sadetakit näyttävät hyvältä festareiden ulkopuolellakin. Niistä ei oikeastaan edes huomaa, että kyseessä on sadetakki. Toisaalta pieni kesäsade ei ole niin vaarallinen, joten voit valita myös liivimallisen takin, jossa on maskuliinista särmää. Yhdistätkö sen maihareihin, farkkupaitaan, skinny-farkkuihin ja pipoon? Erityisesti nämä sadetakit tekevät vaikutuksen väreillään: tarjolla on tummia, vaaleita ja kirkkaita sävyjä sekä muun muassa maastokuviollisia takkeja. Ne istuvat täydellisesti cooliin katutyyliin väljien collehousujen, t-paidan ja tennareiden kanssa.

Elka arjen piristäjänä

Elkan sadetakit tuovat helpotusta kaupunkipyöräilijän arkeen. Oli suuntasi sitten trendikäs start-up-yritys hipster-tyylissä tai toimisto tiukan bisnesmiehen tarkassa tyylissä, voit yhdistää tyyliisi merkin sadetakin. Elka-sadetakit ovat syntyneet Skandinavian vaihtelevien sääolosuhteiden inspiroimina. Ne on valmistettu kestävistä, hyviksi todetuista ja laadukkaista, vedenkestävistä materiaaleista. Merkin taustalla on laaja tietämys ja teknologinen osaaminen, jota on aikaisemmin käytetty myös työvaatteiden teossa, jossa sillä on pitkät perinteet. Sadetakit voivat olla myös näyttävä yksityiskohta retrohenkisessä retkityylissä reisitaskuhousujen, kalastajanneuleen ja vaelluskenkien kanssa - kokeile maastonvihreää tai sinapinkeltaista. Vai valitsetko asuun samanväriset kumpparit? Siisti chinojen, kauluspaidan ja nauhakenkien tyyli sopii myös mustan Elka-sadetakin kanssa.

Yhdistät helposti