Katalogi

Suositut filtterit

Persoonallisen katutyylin taustalta löydät helposti yhdisteltäviä luottovaatteita. Räätälöity selkeälinjaisuus yhdessä huolettoman tyylittelyn kanssa avaakin oven vakuuttavalle pukeutumiselle. Elvine edustaa skandinaavisen muodin raikkautta, ja sen mallistoissa yhdistyy sekä tarkka design että rento katutyyli!

Elvine on energinen vaatemerkki, joka tunnetaan vaivattoman näppäristä luomuksistaan. Ruotsalaisen valmistajan mallistoissa kohtaavat niin freesi trendikkyys kuin ajaton linjakkuus. Minimalistisen suunnittelun ja leikkisän tyyliasenteen yhdistelmä onkin johdattanut mallistoja urbaanin muodikkuuden ytimeen. Nämä tyylitärpit inspiroituvat rennosta hauskanpidosta sekä modernista tyylitajusta. Omintakeisen vaatekaapin päivitätkin sopivasti urbaania eleganssia huokuvilla vaatteilla.

Elvine on huolitellun katumuodin suunnannäyttäjä

Huolettoman pukeutujan ei tarvitse tinkiä timantintarkasta tyyliasenteesta. Olitpa kenties simppeliä tyylikkyyttä arvosta tyyliniekka tai sähäkkä muotimuusa, Elvine pikapäivittää tyylisi säväkällä itsevarmuudella. Mielenkiintoinen katulook pääseekin oikeuksiinsa laatutietoisen pukeutujan päällä, joka inspiroituu positiivisesta tyyliasenteesta. Räätälöity istuvuus sekä rento visuaalisuus korostavat persoonallista muotiasennettasi. Kääntymällä Elvinen mallistojen puoleen löydätkin näppäriä tyylimätsejä jokaiselle viikonpäivälle! Skandinaavisen muodin selkeälinjaisuus sekä urbaanin lookin särmikkyys toimivat mallistojen vuorenvarmoina tyylikompasseina.

Fiksut luottovaatteet päivittävät arkityylisi univormun niin katukivetyksien sykkeeseen kuin rauhallisille sunnuntaibrunsseille. Elvinen tunnetuimpia tyylinäytteitä ovat mukavuuden ja muodikkuuden liittoa edustavat päällystakit. Rennon traditionaaliset parkatakit ovat ryhdikkään kokonaisuuden täsmävalinta niin urbaanissa farkkutyylissä kuin sporttihenkisessä kokonaisuudessakin. Hupulliset takit mätsäävät puolestaan esimerkiksi hyvin istuvien kangashousujen ja nauhakenkien parina. Terästä tyyliä ryhdikkäillä bootseilla, joiden jujuna on tuoda minimalistiseen kokonaisuuteen särmikästä kontrastia. Ripottele tyyliin erilaisia printtejä ja graafisia kuvioita, ja pirteä statement-päivitys on taattu. Katumuodin klassikot pikapäivittyvät tilaisuudesta toiseen, kun yhdistelet lookiin persoonallista särmikkyyttä esimerkiksi asusteiden avulla. Laadukkaat materiaalit ja huolelliset detaljit pitävät niin ikään huolen siitä, että vaatekerrastasi ei puutu priimaa.

Elvine ravistelee katumuotia tyylitietoisella otteella!

Yhdistele ja sekoita