Suositut filtterit

Hieman yllättäen kesäisestä Australiasta tulevat yhdet markkinoiden laadukkaimmista talvisaappaista. EMU Australia on perinteikäs aussimerkki, jonka lämmittävät ja tukevat karvapopot ovat nousseet kulttimaineeseen ympäri maailmaa. Valikoimasta löytyy niin yksivärisen pelkistettyjä saappaita ja nilkkureita kuin myös lapsille suunnattuja ensiaskelkenkiä mitä hauskimmilla yksityiskohdilla ja suloisimmilla väreillä.

Anna EMU Australia -kenkien hyväillä jalkojasi!

EMU Australian tunnetuimpia tuotteita ovat juurikin lampaannahka- ja merinovillasaappaat. Vaikka kyseiset materiaalit ovat huippulämmittäviä, ovat ne luonnonmateriaaleina myös erittäin hengittäviä. Lisäksi materiaalien pehmeys ja luontainen jousto-ominaisuus tekevät niistä uskomattoman mukavat jalassa, muotoutuen käyttäjänsä jalkoihin. Saattaapa hyvinkin olla, että EMU Australia -bootsit ovat mukavimmat kengät, mitä sinulla on koskaan ollut! Kohta et ehkä muuta jalkaasi haluaisi laittaakaan. Ei ihme, että kyseisestä merkistä on tullut myös monien seurattujen tyyli-ikonien lemppari. Kun elämä on hektistä ja stressaavaa, on ihanaa, kun jalat saavat levätä rennon mukavissa kengissä.

Trendikkäät jalkineet voit mixata moneen asuun sopivaksi

EMU Australia -saappaiden stailausmahdollisuuksia on lukuisia. Se yleisin, monesti paparazzi- ja katumuotikuvissakin näkyvä yhdistelmä on pehmoiset karvasaappaat legginsien ja rennon, usein väljän yläosan parina. Myös slim fit -farkut ja palmikko- tai pooloneule ovat rennon tyylikäs kokonaisuus. Saappaat toimivat yhtä lailla pitkän villakangastakin kuin sporttisen bombertakin seurana. Värivaihtoehtoja löytyy käytännöllisestä mustasta ikoniseen hasselpähkinänruskeaan. Myös vaaleaa beigeä, tummansinistä, harmaata ja sähäkkää pinkkiä löytyy valikoimasta. Metallinhohto on nyt trendinä nousussa ja jalkineita löytyy myös tällä kimaltelevalla pinnalla. Merkin lastenmallisto on erillisen maininnan arvoinen. Harvoin näkee näin kekseliäitä ja hauskoja malleja perheen pienimmille. Esimerkiksi söpö leppäkerttukuosi ja yksisarvinen komeilemassa kengän koristeena ihastuttavat varmasti pikkutyylitaitureita.

Yhdistele ja sekoita