Mallisto

Suositut filtterit
5 tuotetta

Enter-tuotemerkin takaa löytyy kaksi ystävystä rakkaasta naapurimaastamme, Ruotsista. Enter-tuotemerkissä kysymys on vintagesta, sekä ihmisistä, jotka rakastavat vintagehenkeä ja joiden mielestä asiat kuten musiikki, urheilu ja muoti olivat parhaimmillaan silloin ennen - aikana, jolloin asiat, esineet ja materiaalit olivat helppoja, luonnollisia ja yksinkertaisia. Tätä hurmaavaa aikaa edustaa ruotsalainen Enter, joka suunnittelee ja valmistaa vintagehenkisiä reppuja ja tietokonelaukkuja. Enter suosii aitoja vanhan ajan materiaaleja, kuten täyttä nahkaa ja puuvillaa, ja tuotteiden ulkonäkö vie ajatukset kauas taaksepäin. Upeat Enter-reput ja tietokonelaukut ovat täynnä käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten tilavia sisälokereita, erityisiä lokeroita kannettaville, erikoisvahvistettuja kantokahvoja sekä tukevia ja mukavia olkaimia. Enter panostaa laatuun ja huolella työstettyihin detaljeihin, josta kertovat muun muassa kauniit solki- ja remmidetaljit, sekä ajatuksella valitut laukkujen ja reppujen vuorimateriaalit.

Enter on sinulle, joka rakastat vintagea ja perinteitä

Enter tarjoaa monipuolisia tuotteita, aina pelkistetyistä repuista koulu- ja työarkeen, tyylikkäisiin kokonahkaisiin laukkuihin. Kaikki tämän raikkaan ja innovatiivisen tuotemerkin tuotteet valmistetaan perinteitä kunnioittaen ja Enterin tuotevalikoimasta löytyy jokaisen omaan tyyliin sopiva laukku tai reppu. Enter-tuotemerkin reppu on täydellinen valinta niin kouluun, työhön, kuin matkalle ja tyylikkäässä ja monipuolisessa tietokonelaukussa kaikki päivittäiset tärkeät tavarat kulkevat kätevästi mukanasi. Persoonalliset ja monikäyttöiset Enter-tuotemerkin reput ja laukut löydät tietenkin Zalandolta. Valitse oma suosikkireppusi tai laukku kannettavalle monesta upeasta ja käytännöllisestä mallista, näyttävästä kuosista ja raikkaasta väristä.

Enter reput ja laukut ovat pelkistettyä skandinaavista designia parhaimmillaan

Enter on tuotemerkki, joka on syntynyt rakkaudesta vintageen sekä aitoihin materiaaleihin ja kunnioituksesta perinteisiin. Skandinaaviseen tyyliin myös Enter panostaa lujasti laatuun ja yksityiskohtiin. Enter-repuissa ja -laukuissa yhdistyvät kestävät materiaalit, ihastuttava menneen ajan henki ja persoonalliset detaljit. Enter tarjoaa monipuolisia ja käytännöllisiä tuotteita mukavaan arkeen, laatua ja pelkistettyä skandinaavista tyyliä arvostavalle modernille naiselle ja miehelle. Zalando on mukava verkkokauppa, josta löydät täydellisen repun ja tietokonelaukun jokaiseen tilaisuuteen. Tutustu upeaan vintagehenkiseen Enter-tuotemerkkiin meillä jo tänään. Olemme varmoja, että tulet ihastumaan tähän viileään ja tyylikkääseen skandinaaviseen brändiin. Lämpimästi tervetuloa!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua