Naiset
Lapset

Mallisto / Enzo Marconi

Suodatin (1)
    Lajittele
  • Koko
  • Merkki
  • Hinta
  • Alennus
  • Käyttövinkki
  • Sisävuori
  • Toimitus
2 tuotetta

Eurooppalaisille miehille täydellistä kenkämuotia Enzo Marconi -huippumerkin tapaan! Tämä laadukas kenkämerkki sisältää valikoimia lukuisiin tilaisuuksiin. Löydät sopivat kengät niin hienoon juhlaan tumman puvun pariksi kuin korostamaan pikkutakin ja farkkujen luomaa trendikästä kokonaisuutta. Hyvin kiillotettuina nämä nahkakengät toimivat jopa smokin tai saketin muodostamassa juhla-asussa! Enzo Marconi pukee sinut jokaiseen asuetikettiin sopivaksi!

Kengistä herrasmies tunnetaan! Näyttävissä Enzo Marconi -kengissä tyylikkäät vaatteet pääsevät oikeuksiinsa ja nousevat esiin uudella tavalla. Bisnesmiesten arkiasun eli kauluspaidan ja kravatin sekä vähintäänkin bleiserin seuraksi sopivat upeasti klassiset nahkakengät. Enzo Marconi -kengät tunnistaa tyylikkäistä, kapenevista kärjistään, jotka edustavat viimeisimpiä trendejä. Nämä kevyet jalkineet ovat mukavat jalassa ja ennen kaikkea kaukana raskaista 80-luvun "spittareista". Nämä muodikkaan malliset kengät ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoiset, sillä kenkien sirous ja uskomaton tyylikkyys tuo uskottavuutta pukeutumiseesi!

Saat eleganttia ilmettä pukeutumiseesi Enzo Marconi -kengillä!

Enzo Marconin valikoimasta löytyy trendikkäille miehille sopivia mokkapintaisia nauhakenkiä ja kevyitä mokkasiineja. Mustat ja ruskeat mokkasiinit sopivat erinomaisesti istuvien farkkujen ja tumman välikausitakin kanssa, sillä ne keventävät fiilistä mutta ovat kuitenkin ajattoman tyylikkäät. Mokkasiinien tyyliin sopivat erinomaisesti myös vaalean sävyinen neule sekä valkoiset polvipituiset shortsit. Tämä asukokonaisuus on täydellinen aurinkoiseen purjehduspäivään tai kesäisille terassilounaille!

Tyylikkäästi kiiltävät mustat nahkakengät käyvät yhteen nahkatakin ja farkkujen kanssa. Kaulalle tummasävyinen huivi ja silmille aurinkolasit - tämä tyylikäs look on kuin suoraan muotilehden sivuilta!

Tutustu myös