Suodatin1

Erima
Mallisto

Oletko hurahtanut urheiluvaatteisiin? Erima valmistaa trendikkäitä urheiluasuja ja varusteita. Sen sporttisista vaatteista löydät pirteitä tehokeinoja myös naisten ja miesten huippumuodikkaaseen katutyyliin. Brändin lasten vaatteissa on mukavuutta ja raikasta ilmettä vauhdikkaaseen menoon.

Mitä ihmettä, kuuluvatko tracksuit ja catwalk jotenkin yhteen? Kyllä vaan, verryttelypuku on kivunnut palkintokorokkeiden lisäksi 70-luvun henkeä heijastavien muotiluomusten joukkoon. Tämän ovat huomanneet myös julkkikset, kuten Cara Delevingne. Hänen kontrasteilla vahvistettu verkkarityylinsä sisältää vaalean urheilutakin ja leveällä raidalla somistetut tummat housut. Kävisivätkö naisten trikoot toimistoon? Tottahan toki! Yhdistä niihin vaikka tummanpuhuva pitkä toppi kaarretulla helmalla tai trendikkäillä sivuhalkioilla. Lisäätkö asuun korokepohjaiset sandaalit tai sievät ballerinat? Miesten urheilupaidat tehostavat avonaisen farkkutakin rentoa tunnelmaa. Yhdistelmään voit lisätä simppelit kangashousut. Lasten pelihousut kelpaavat vapaa-ajan villeihin seikkailuihin muuallakin kuin urheilukentällä. Niitä täydentävät pirtsakat printtipaidat ja reilut hupparit.

Erima valmistaa urheilullisia muotivaatteita

Erima suunnittelee freesit yksityiskohtansa pääosin selkeiksi. Naisten vaatteiden kuosit on kuvioitu elävästi. Nyt niitä saa sirotella asialliseen katutyyliinkin. Uudenlaista urheilullisuutta löydät läpikuultavista paidoista, joiden alle käyvät kivasti erilaiset topit. Pidätkö vähän väljistä, mutta istuvista asuista tavallisessa arjessa? Taidokkaat leikkaukset luovat linjakasta tyylikkyyttä myös miesten ja lasten vaatteisiin.

Erima tekee tyylipuhtaita yhdistelmiä parilla kolmella värillä. Sen tehovärit ovat kirkkaita ja ne korostavat vaatteita sopivista kohdista. Aikuisten ja lasten vaatteiden väritys sopii loistavasti yhteen urheilullisten jalkineiden sävyjen kanssa.

Erima varmistaa tyylin ja mukavuuden sporttisen perheen harrastepäivään. Sonnustaudutko säännöllisesti maalivahdin hanskoihin ja torjut jalkapallon tehokkaasti? Vai puetko naisten säärisuojat ja jalkapallosukat vain aggressiivista hyökkäämistä varten? Ne kuuluvat tietysti suositun kuningaslajin kostyymiin miehilläkin! Kun lastenkin pelit on pelattu, ota kotimatkalle muodikas urheilukassi varusteita varten!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua