Mallisto

Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Alennus
Pintamateriaali
Kuosi
10 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Escada on yksi maailman johtavista naisten luksusvaatemerkeistä. Vaatteet säteilevät sopivassa suhteessa naisellisuutta ja kevyttä glamouria. Näistä vaatteista naiset saavat enemmän kuin pelkästään ylleen uuden asun - merkki edustaa elämäntyyliä, johon olennaisesti kuuluvat laadukkuus, täydellinen istuvuus ja rakkaus kauniisiin yksityiskohtiin. Henkeä salpaavia iltapukuja, tyylikkäitä cocktail-asuja ja kauniita toimistovaatteita; kaikkia näitä löydät merkin laajasta vaatevalikoimasta.

Escada on trendikäs ja huippusuosittu merkki, jota usein nähdään esimerkiksi tärkeissä edustustilaisuuksissa supermallien ja näyttelijöiden yllä. Merkin vaatteita ei ole suunniteltu ainoastaan tietyn tyyppisille ja mallisille naisille, vaan tarjonnasta löytyy useita vaihtoehtoja, kaikille ja kaiken ikäisille naisille. Punaisilla matoilla onkin nähty brändin asuja mm. mallien Miranda Kerrin ja Poppy Delevingnen päällä. Myös monet tunnetut näyttelijät fanittavat merkin tuotteita, ja esimerkiksi Brooke Shields ja Helen Mirren ovat pukeneet usein päälleen merkin kauniita mekkoja. Sekä upeat juhlapuvut että raikkaat vapaa-ajan asut leikittelevät väreillä ja kuvioilla. Hienostuneet vaatemallistot sisältävät elegantteja ja loppuun asti ajateltuja yksityiskohtia, jotka tuovat kantajansa persoonallisuuden upealla tavalla esiin.

Sensuelli Escada tuo naisellisuutesi uudella tavalla esiin

Valikoiman moninaiset vaihtoehdot sisältävät helppoja joka päiväisiä asuja, jotka ovat ihanteellisia moniin eri edustustilaisuuksiin ja -tapahtumiin. Escadan vaatteissa osoitat olevasi naisellinen ja modernilla ajattelutavalla varustettu nainen, joka haluaa paitsi näyttää hyvältä, myös tietää miten upea eleganssi rakennetaan. Siihen vaaditaan ainoastaan ennakkoluuloton asenne, korkealaatuinen ulkoasu ja hieman persoonallisuutta - ja näin uusi, upea Escada-nainen on syntynyt!

Yhdistele ja sekoita