Mallisto

3 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Huippumerkki Escada ilahduttaa naisia myös luksusta huokuvilla vapaa-ajan vaatteillaan. Tunnetun brändin rinnalle luotu Escada Sport on kehitetty tuomaan iloa ja näyttävyyttä aktiivisesta elämästä nauttiville naisille. Ennakkoluuloton ajattelu, elegantit vaatemallit ja kauneus ovat olennainen osa Escada Sport -merkin ideologiaa – niiden toteutus on onnistunut vaatteissa erinomaisesti. Huippumuodikas tyylitaju näkyy nyt ylläsi arjen ja vapaa-ajan riemuissakin!

Vaikka elämä ei ole aina juhlamekkoihin ja gaala-asuihin pukeutumista, ovat klassisen kauniit vaatteet olennainen osa naisen jokapäiväistä elämää eikä tästä luksuksesta halua luopua vapaa-ajallakaan. Escada Sport mahdollistaa kauniilta näyttämisen myös juhlien ulkopuolella. Merkin huikeaan valikoimaan kuuluu naisellisia toimistolle sopivia asukokonaisuuksia, upeita hameita, hyvin istuvia vapaa-ajan mekkoja sekä laadukkaita liikkumiseen sopivia legginsejä, urheilutoppeja ja collegeita. Monipuolisesta valikoimasta löydät kaiken mitä ikinä voit tarvita – Escada Sport on uusi uskollinen kumppanisi näyttävään pukeutumiseen!

Ihastuttava Escada Sport tuo luksusta arkeen ja vapaa-aikaan!

Luksuksen ja hyvältä näyttämisen ei tarvitse tuottaa päänvaivaa. Escada Sportin valikoimat sisältävät näyttäviä ja helppoja, jokapäiväiseen pukeutumiseen sopivia asuja. Vaatekappaleita voi yhdistellä näppärästi toisiinsa kauluksellisen paitapuseron ja kapeiden caprihousujen tyyliin, mutta simppeleitä vaihtoehtoja löytyy myös istuvien haalareiden ja polvipituisten mekkojen hengessä. Kokonaisuuteen tarvitsee vain lisätä korkeat piikkarit ja trendikäs käsilaukku, ja eleganssi on valmis!

Fiksuilla linjoilla ja täydellisen istuvilla leikkauksilla täydennetyt päällystakit kruunaavat pukeutumisesi. Naiselliset muodot pääsevät esiin takkien kauniissa malleissa, eivätkä niiden kimaltelevat pienet yksityiskohdat, kuten näyttävät vyönsoljet tai suuret vetoketjut, hävitä pukeutumistasi massaan. Escada Sportin vaatteissa naiset pääsevät loistoonsa!

Vaihtelevin kuosein koristellut Escada Sport -vaatteet tarjoavat niin kukkia, pastellisävyjä kuin rokahtavampaa kiiltävää mustaa säkenöivillä bling bling -yksityiskohdilla täydennettyinä. Upeista vaatteista löytyy oma suosikki kaikkien tyylilajien ystäville!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista