Miehet
Lapset

Mallisto / Esprit Sports

 • Koko
 • Merkki
 • Hinta
 • Pintamateriaali
  1 tuotetta
  |Lajittelu :

  10 % alennusta

  Tilaa uutiskirjeemme & lunasta lahjasi

  Esprit Sports on arvostetun kalifornialaismerkin urheilumuotiin keskittynyt mallisto. Kestävät luonnonmateriaalit, helppokäyttöisyys ja trendikäs mukavuus ovat teemoja, jotka luonnehtivat päämalliston lailla myös Esprit Sports -mallistoa. Urheiluvaatteissa jos missä nämä ominaisuudet nousevat vieläkin tärkeämpään asemaan.

  Esprit Sports on trendikkään ja mukavuutta arvostavan liikkujan valinta

  Mikään ei motivoi liikkumaan niin kuin uudet ja ihanan tuntuiset sporttivaatteet. Esprit Sports -vaatteet ovat täynnä toinen toistaan kutkuttavampia väriyhdistelmiä, motivoivia tekstejä ja hauskoja kuoseja. Laadukkaat luonnonmateriaalit, kuten pehmeä puuvilla tekevät vaatteista entistä miellyttävämpiä ja hengittävämpiä päällä. Oli lajisi sitten jooga, juoksu, salitreeni tai joku muu, tästä kokoelmasta löydät niin täydellisesti istuvat urheilutrikoot, tukevat urheiluliivit kuin trendikkäästi suunnitellut urheilupaidatkin. Malliston verryttelyasut sekä college- ja fleecetakit sopivat lämmittelyyn ja lämmikkeiksi treenin jälkeen. T-paidat sopivat myös erinomaisesti osaksi rentoa vapaa-ajan tyyliä. Kivannäköinen t-paita yhdistettynä rennosti istuviin farkkuihin ja tennareihin on yksi helpoimmista ja mukavimmista asukokonaisuuksista. Vaikka Esprit Sports -malliston pääpaino onkin liikunnassa, ei se sulje pois muita käyttötilanteita. Parasta vaatteissa onkin juuri niiden muodikas ulkonäkö ja monipuolisuus, jonka ansiosta niitä voi käyttää vaikka aamusta iltaan – samalla kun tuntee olonsa uskomattoman mukavaksi.

  Esprit Sports tuo aurinkoista kalifornialaistyyliä suoraan vaatekaappiisi!

  Toimiviin vaatteisiin ja kenkiin panostamalla nostat liikuntasuorituksesi aivan uudelle tasolle. Esprit Sports -vaatteet lunastavat lupauksensa, mitä laatuun, toimivuuteen ja mukavuuteen tulee. Merkki on kunnostautunut myös eettisten tuotantomenetelmien saralla. San Franciscossa perustettu merkki on säilynyt aurinkoisen Kalifornian arvoille uskollisena: huoleton tyylikkyys, aitous ja mutkaton elämäntyyli kuvastavat Espritin filosofiaa vielä tänäkin päivänä. Positiiviset elämänarvot näkyvät ennen kaikkea myös vaatteiden selkeälinjaisuudessa ja helppokäyttöisyydessä.

  Yhdistele ja sekoita