Katalogi

Suositut filtterit

License to look smart! Miesten paita- ja asustemuodin tunteva Eton vaatettaa sinut tiukimmassakin tilanteessa. Klassinen merkki kunnioittaa perinteisiä räätälöintitaitoja, mutta ottaa suunnittelussaan huomioon myös modernit juhlatrendit.

Pikkujoulut, yritysillalliset, kesäjuhlat? Juhlapukeutumisessa vähemmän on usein enemmän, eikä suuria kikkailuja tarvita. Ruotsalainen vaatemerkki Eton on uskollinen juurilleen. Vuonna 1928 perustettu merkki luottaa edelleen siistiin ja klassiseen juhlatyyliin. Se ei suinkaan tarkoita vanhoihin kaavoihin kangistunutta suunnittelua. Miesten kauluspaitoihin ja kaula-asusteisiin erikoistunut merkki tietää, miltä perinteisen ja modernin tyylin saumaton liitto näyttää. Laadukas pohjatyö aina materiaalien valinnasta oikeiden mittasuhteiden räätälöintiin on säilynyt osana suunnittelutyötä alusta alkaen. Moderni kosketus näkyy paitojen ja asusteiden innovatiivisina yksityiskohtina ja kutkuttavina printti- ja värivalintoina.

Eton ja lupa näyttää hyvältä!

Särmikkäät kauluspaidat ja uniikit kaula-asusteet ovat Eton-suunnittelun ytimessä. Tasaisesti päivittyvät mallistot ilmentävät minimalistisen maskuliinista tyyliä. Paitojen puhtaat linjat ja värit jättävät tilaa muulle juhlaeleganssille. Tiukat kaulukset ja helposti siliävät materiaalit tekevät fiinistä pukeutumisesta helppoa. Varsinainen tyyli syntyy nerokkaista yksityiskohdista ja asusteista. Merkin solmiot, rusetit ja huivit kiinnittävät myös naisväen katseet. Vahvat värit kuten viininpunainen ja sininen ovat yksinkertaisesta tyylistä nauttivan herrasmiehen valinta. Leikkisät printit ja vaihtoehtoiset materiaalit kuten satiini ja sametti koristavat kokeilevan miehen kaulaa.

Miehekkään tyylikäs asuu syntyy tyylikkäistä raameista ja yhdestä huolella valitusta yksityiskohdasta. Aloita juhlatyylin tekeminen Eton-paidasta ja istuvasta puvusta. Huolella tehty pohjatyö täydentyy skarpilla asusteella. Miellyttääkö perinteinen look? Pujota kaulaan maltillisella printillä varustettu kapea solmio. Seksikäs satiini tuo muuten klassiseen kravattiin pientä lisää. Ennakkoluuloton tyylikeikari sen sijaan solmii kaulaansa poikamaisen rusetin.

Yhdistät helposti