Katalogi

Suositut filtterit
4 103 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Even&Odd on kaikkea sitä, mitä naistenvaatemallistolta voi odottaa! Brändi on ehdottoman trendikäs, ällistyttävän monipuolinen ja hurmaavan kaunis. Etsit sitten laukkua, kenkiä, hametta, takkia tai huivia, Even&Odd ylittää odotuksesi.

Muotitietoisille naisille Even&Odd on silkkaa juhlaa. Sen valikoimissa on erinomaisessa suhteessa muodin klassikoita sekä ajankohtaisia luomuksia. Niitä yhdistelemällä syntyy taatusti tyylikäs ilme. Etenkin, kun sama brändi loihtii myös hurmaavia asusteita, joilla viimeistellä kauniit asukokonaisuudet!

Even&Odd on tyylitietoisen pukeutujan luottobrändi

Viimeisimpiä trendejä tarkasti seuraavat naiset ilahtuvat Even&Oddin muotiluomuksista. Etsit sitten kaunista, eleettömästi kuvioitua paitapuseroa minimalistisen ilmeesi täydentäjäksi tai paksupohjaisia tennareita kesäiseen kukkamekkoosi yhdistettäviksi, huolta ei ole. Even&Odd taitaa myös pukeutumisen peruselementit: sen valikoimista löytyy niin sinisiä farkkuja, valkoisia toppeja kuin pehmoisia neuleitakin!

Even&Oddilla on myös leikkisä puolensa. Hauskat ja muodikkaat collegepaidat sopivat urbaaniin ilmeeseen slip on -tennareiden ja korkeavyötäröisten farkkujen kanssa. Kokonaisuuden viimeistelyyn kuuluu tietenkin soma neulospipo. Tennarit sopivat myös loistavasti merkin tyylikkäiden haalareiden seuraksi! Asusteiksi puolestaan sopivat hurmaavat Even&Odd-huivit sekä olkalaukut.

Naisellinen ilme taas koostetaan klassisesti muotoilluista avokkaista sekä kauniisti laskeutuvista kangashousuista ja eleettömästä topista. Asusteiksi poimitaan minimalistiset korut sekä siro clutch-laukku. Tyylitietoutta puolestaan huokuu makeiden nilkkureiden, slim fit -farkkujen, selkälinjaisen neulepaidan ja nostalgisen hapsulaukun yhdistelmä. Ilme viimeistellään runsailla koruilla ja yksityiskohdaksi nostetaan trendikäs vyö!

Yhdistät helposti