Mallisto

Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Alennus
Pintamateriaali
Kuosi
29 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Treenaa kuin mestari Everlastin nyrkkeilyvaatteissa

Vuonna 1910 perustettu Everlast kuuluu maailman johtaviin nyrkkeilytuotteiden valmistajiin. Haluatko treenata kovaa? Yhdysvaltalainen Everlast vastaa haasteeseen. Saat merkin valikoimasta kaikki tarvittavat vaatteet kilpa- ja kuntonyrkkeilyyn. Monet liikkuvaa ja hektistä nyrkkeilyä varten kehityt treenivaatteet sopivat toki muihinkin vaativiin lajeihin. Jos siis legendaarisen nyrkkeilybrändin tyyli kiehtoo, valitse valikoimasta sopivat vaatteet treenilookiisi. Nyrkkeilyvaatemerkin maailmankuululla logolla varustetut t-paidat sopivat mainiosti myös katutyyliin.

Everlastin tukikohta on Manhattanilla, josta nyrkkeilybrändi on levittäytynyt kymmeniin maihin ympäri maailmaa. Merkki on ollut mukana tukemassa lukemattomia nyrkkeilymestareita heidän päivittäisessä treenissään ja kisasuorituksissaan. Sen kestäviä ja laadukkaita tuotteita ovat hyödyntäneet useammat peräkkäiset nyrkkeilijäsukupolvet. Vuosien myötä tuotteita on kehitetty ominaisuuksiltaan yhä paremmiksi ja materiaaleiltaan kestävimmiksi. Vaikka ikoninen Everlast-logo pysyy samana, treenivaatteiden ulkonäköä hiotaan vuosi vuodelta virtaviivaisemmaksi.

Everlast vaatettaa nyrkkeilykehään sekä naiset että miehet. Valikoimasta löydät kaikki klassiset nyrkkeilyvaatteet, kuten topit, shortsit, treenipaidat, trikoot ja collegehousut. Tuotteet on hiottu huippuunsa yhteistyössä nyrkkeilyammattilaisten kanssa.  Zalandon kautta voit tilata suosikkituotteesi kätevästi ja nopeasti kotiovelle asti.

Nyrkkeilyvarusteet tiukkaan treeniin

Sekä kilpa- että kuntonyrkkeily vaativat treenivaatteilta paljon. Nyrkkeilijä on jatkuvassa liikkeessä ja hikoilee runsaasti. Treenivaatteiden on tarjottava mahdollisuus nopeaan reagointiin ja täydelliseen liikkuvuuteen. Perinteisesti kehään varustaudutaan joustavavyötäröisiin shortseihin, jotka pysyvät napakasti paikoillaan tiukoissa tilanteissa.  Yläosaksi paras vaihtoehto on treeneissä hihaton toppi.  Everlastin valikoimasta löydät kaikki klassiset treenivaatteet laadukkaissa materiaaleissa ja merkin ikonisella logolla koristettuna.

Yhdysvaltalaismerkin nyrkkeilytrikoot sopivat nyrkkeilyn ohella hyvin moniin muihinkin treeneihin. Jos etsit trikoita, jotka tarjoavat kropalle sekä hyvän tuen että täydellisen liikkuvuuden, poimi vaatekaappiisi Everlast-trikoot. Esimerkiksi punaiset ja mustat treenitrikoot kultaisella logolla sopivat hyvin myös katutyyliin. Seuraksi tarvitset vain rennon t-paidan ja tyylikkäät tennarit. Naisten kannattaa poimia vaatekaappiinsa myös nyrkkeilybrändin tukeva urheilutoppi. Hiilenmusta tyylikäs toppi toimii treeneissä sellaisenaan ilman paitaa tai pidempää toppia. Valitse topin pariksi esimerkiksi turkoosinsiniset treeni- ja kisashortsit, jotka antavat treenilookiisi todellista säihkettä.

Lämmittelyvaihe on nyrkkeilyssä tärkeä. Yhdysvaltalaisbrändin valikoimaan kuuluvatkin tyylikkäät ja selkeälinjaiset verryttelypuvut. Mustavalkoisessa puvussa on ripaus retrohenkeä, mutta yleisilme on silti moderni. Jos et halua täydellistä pukua, hanki lämmittelyyn ja treenien jälkeisiin hetkiin pitkähihainen urheilupaita.

Kanna ikonista logoa ylpeydellä myös kadulla ja kuntosalilla

Yhdysvaltalaisen huippumerkin treenivaatteita ei ole luotu vain hämäriä treenisaleja varten. Nyrkkeilyfanit ja aktiiviurheilijat ympäri maailmaa kantavat brändin logoa ylpeydellä kuntosalilla, lenkkipolulla ja kadulla. Luo brändin urheilullisista perusvaatteista monikäyttöinen look, joka toimii sekä treeneissä että vapaa-ajalla.

Yhdistä esimerkiksi punaisella suurella logolla koristettu valkoinen t-paita ja tummansiniset collegehousut tai collegeshortsit. Kokonaisuus on mukava päällä, ja rennon sporttinen look toimii hyvin vapaa-ajalla. Koska merkin perusvaatteiden välipaletti on melko tarkkaan harkittu ja harmoninen, vaatteita on helppo yhdistellä keskenään. Vaatteissa toistuvat muun muassa musta, harmaa, punainen, sininen ja valkoinen muutamien harkittujen tehostevärien kera.

Printtipaitoja on tarjolla myös hyvin hillityllä logolla. Mikäli haluat minimalistisen t-paidan taatulla Everlast-laadulla, valitse t-paitamalli, jossa logo on vain pieni yksityiskohta. Se saattaa sijaita esimerkiksi rinnassa tai hihassa. Arkilookissa sporttiset t-paidat toimivat erinomaisesti esimerkiksi farkkujen seurana.

Jos kaipaat arkivaatteiden valikoimaasi laadukkaita collegehousuja, shortseja, t-paitoja tai pitkähihaisia paitoja, Everlastin valikoimasta löydät varmasti haluamasi. Selkeälinjaiset mallit ja laadukkaat materiaalit pitävät huolen siitä, että nämä vaatteet ovat osa arkilookiasi pitkään.