faq | Etukoodit & lahjakortit | Hyödyllistä tietoa etukupongeista ja lahjakorteista

Hyödyllistä tietoa etukupongeista ja lahjakorteista

Etukuponki Lahjakortti
Yhtä tilausta kohden voidaan lunastaa vain yksi etukuponki. Lataamalla lahjakortit ensin Zalando-etutilille voit lunastaa tilauksen yhteydessä kuinka monta lahjakorttia tahansa. Tilausvaiheessa voidaan lunastaa vain yksi lahjakortti tai etukuponki.
Etukupongin voi käyttää vain kerran ja se menettää voimassaolonsa tilauksen vahvistamisen jälkeen. Tämä pätee myös palautustapauksessa – etukuponki ei ole käytettävissä uusintatilauksen yhteydessä. Palautustapauksessa lahjakortilla maksettu summa hyvitetään Zalando-etutilille, josta voit käyttää sen seuraavan tilauksesi yhteydessä.
Etukuponki voidaan yhdistää tilaukseen, jonka maksamiseen käytetään lahjakortteja, mutta etukupongilla ei saa alennusta lahjakortista. Lahjakorttia ei voi lunastaa uuden lahjakortin oston yhteydessä.
Etukupongit tulee lunastaa tilauksen yhteydessä ennen tilauksen vahvistamista. Etukuponkeja ei voi lunastaa tilauksesta enää sen vahvistamisen jälkeen. Lahjakortit voidaan lunastaa ennen tilauksen vahvistamista tai niiden arvo voidaan ladata Zalando-etutilille. Lahjakortteja ei voi lunastaa tilauksesta enää sen vahvistamisen jälkeen.
Etukuponkien lunastamisen yhteydessä tilauksella saattaa olla vähimmäisarvo, joka on ilmoitettu kupongissa. Lahjakortin lunastamisen yhteydessä tilauksella ei ole vähimmäisarvoa.
Etukupongeilla on rajoitettu voimassaoloaika, mikä on ilmoitettu kupongissa. Ladattuasi lahjakortin arvon Zalando-etutilille, voimassaoloaikaa ei ole rajoitettu. Muutoin lahjakortti on voimassa 3 vuotta ostohetkestä.
Etukupongit voivat olla sidotut tiettyihin valikoimiin. Lahjakorttia ei voi lunastaa uuden lahjakortin oston yhteydessä, muutoin valikoimaa ei ole rajoitettu.
Etukupongit eivät koske Zalando Loungen valikoimaa, eikä Zalando Lounge -etukuponkeja voida lunastaa Zalando.fi-verkkokaupassa. Zalando.fi-verkkokaupan lahjakortteja ei voi lunastaa Zalando Loungessa, eikä Zalando Lounge -lahjakortteja Zalando.fi-verkkokaupassa.
Kun kopioit etukoodin tilausvaiheen lunastusruutuun, varmista, ettei koodiin synny kopioinnin yhteydessä ylimääräisiä välilyöntejä. Kun kopioit lahjakortin koodin tilausvaiheen tai etutilin lunastusruutuun, varmista, ettei koodin kopioinnin yhteydessä ylimääräisiä välilyöntejä.
Etukuponki on aina henkilökohtainen. Lahjakortin voi antaa toiselle henkilölle, ellei sen arvoa ole ladattu Zalando-etutilille.

 


Etkö löydä vastausta kysymykseesi?
Ota meihin yhteyttä
CHAT

Chatbottimme on täällä apunasi.

Soita meille

Asiakaspalvelijamme auttavat sinua mieluusti.

Haluaisitko 10% alennuksen? *

Tilaa uutiskirjeemme

Vastaanota uutuuksia ja tyyli-inspiraatiota Zalandolta sähköpostitse

Hallinnoi asetuksiasi

Mistä olet eniten kiinnostunut?

Lue lisää Tietosuojasta. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa maksutta.