faq | Maksaminen | Korttimaksun turvallisuus

Korttimaksun turvallisuus

Maksukorttitietosi siirretään koodattuna SSL-menetelmän avulla. Tällöin internetyhteys on suojattu, ja salaus suojaa tietoliikenteen siten, että ulkopuolinen tarkkailija ei yhteyttä seuraamalla pysty näkemään luottamuksellisia tietojasi. Tämän turvallisuusstandardin ansiosta luottokortilla maksaminen on Zalandolla turvallista.

Verified by VISA ja MasterCard SecureCode -palvelut mahdollistavat erikoiskoodausmenetelmiensä ansiosta erittäin turvallisen maksukorttitapahtumien käsittelyn internetissä. Palveluihin rekisteröityneet asiakkaat ohjataan omien verkkopankkiensa sivuille, jossa heitä pyydetään vahvistamaan laskutettava summa henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla. Kun pankki on onnistuneesti suorittanut PIN-koodin tarkastuksen, asiakas saa välittömästi Zalando-tilausvahvistuksen.
 

3D Secure -sovellus takaa turvalliset korttimaksut Zalando.fi-verkkokaupassa.
Sovelluksen avulla asiakas tunnistautuu maksun yhteydessä henkilökohtaisesti.


Myös osa Visan ja MasterCardin palveluihin rekisteröitymättömistä asiakkaista ohjautuu oman pankkinsa sivuille, jolloin pankki pyytää asiakasta tunnistautumaan pankin määrittämällä turvallisuuskyselyllä.

Lisätietoja aiheesta turvallisuus saat tästä.


Etkö löydä vastausta kysymykseesi?
Ota meihin yhteyttä
Soita meille

Asiakaspalvelijamme auttavat sinua mieluusti.

Haluaisitko 10% alennuksen? *

Tilaa uutiskirjeemme

Vastaanota uutuuksia ja tyyli-inspiraatiota Zalandolta sähköpostitse

Hallinnoi asetuksiasi

Mistä olet eniten kiinnostunut?

Lue lisää Tietosuojasta. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa maksutta.