Faq | Maksaminen | Maksaminen maksukortilla

Maksaminen maksukortilla

Zalandolla voit maksaa kätevästi ja turvallisesti myös kortilla. Hyväksymme seuraavat maksukortit: Visa, MasterCard, American Express sekä useimmat Visa Electron -kortit. 

Lähetettyäsi tilauksen järjestelmä tekee varauksen maksukortiltasi, mutta maksukorttiasi veloitetaan vasta, kun tilaamasi tuotteet ovat lähteneet Zalandolta. Jos palautat tuotteita tilaukselta, summa hyvitetään suoraan maksukorttitilillesi. Lue lisää palautuksesta eri maksuvaihtoehtojen yhteydessä täältä.

Jos maksukorttia ei tarjota maksutavaksi tilauksen yhteydessä tai luottokorttimaksu hylätään, syy voi olla jokin seuraavista:

  • Maksutapakohtainen enimmäisostoraja on ylittynyt.
  • Luottorajasi tai maksukorttisi päivittäinen käyttöraja on ylittynyt.
  • Kuten verkkokaupassa yleensä, tarkastamme asiakkaan luottotiedot riippumattomasta luottotietorekisteristä. Luottokelpoisuus tarkastetaan jokaisen tilauksen yhteydessä, ja tarkastuksen tulos voi vaikuttaa asiakkaan valittavissa olevaan maksutapaan.

Luottokortilla maksamisen turvallisuus

Maksukorttisi tiedot ovat SSL-suojattuja. Käytämme SSL-suojausta kaikkien verkkopankki- ja luottokorttimaksujen yhteydessä.

Master Card SecureCode, Verified by VISA, American Express SafeKey sekä Diners Club International ProtectBuy-palvelut mahdollistavat maksujen erityisen turvallisen käsittelyn verkon välityksellä.

Käyttääksesi näitä suojausmenetelmiä, sinun ei tarvitse asentaa erityisiä ohjelmistoja laitteellesi. Sinut ohjataan automaattisesti pankkisi verkkosivuille jonka jälkeen sinun täytyy vain seurata annettuja ohjeita tilauksesi vahvistamiseksi.


Etkö löydä vastausta kysymykseesi?
Ota meihin yhteyttä
CHAT

Chatbottimme on täällä apunasi.

Soita meille

Asiakaspalvelijamme auttavat sinua mieluusti.

Postilaatikko

...mutta tyylikkäämpi

Tilaa Zalandon uutiskirjeet

Hallinnoi asetuksiasi

Mistä olet eniten kiinnostunut?

Lue lisää Tietosuojasta. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa maksutta.