faq | Maksaminen | Maksaminen verkkopankissa

Maksaminen verkkopankissa

Voit maksaa tilauksesi omassa verkkopankissasi. Kun käytössäsi on oman pankkisi antamat käyttäjätunnukset ja olet maksamassa ostoksiasi, siirryt Zalandon sivuilta hetkeksi omaan pankkiisi ja maksat valitsemasi tuotteet suoraan tililtäsi. Maksunsaajana näkyy Maksuturva Group Oy, joka huolehtii maksujenvälityksestä Zalandolle. Voit maksaa tilauksen minkä tahansa suomalaisen pankin verkkomaksupainikkeen kautta.

Vahvistettuasi maksun omassa verkkopankissasi on tärkeää, että palaat pankin sivuilta takaisin Zalandon verkkokauppaan, jotta tilauksesi ja maksusi rekisteröityvät varmasti. Saat tilausvahvistuksen sähköpostitse, kun maksusi on kirjautunut suoritetuksi, ja tilauksesi siirtyy käsiteltäväksi.

Maksuturva Group Oy toteuttaa maksujenvälityksen yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Maksuturva Group Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi.

Jos palautat Zalandolle tuotteita tilauksesta, jonka maksoit verkkopankkimaksuna, annathan tilitietosi kirjatessasi palautuksen asiakastilillesi, jotta voimme hyvittää palauttamiesi tuotteiden summan pankkitilillesi. Voit myös lähettää tilitiedot meille yhteydenottolomakkeen tai chatin kautta. Ilmoita meille tilinhaltija, tilinumero IBAN-muodossa, pankin BIC-koodi ja tilauksesi tilausnumero. Lue lisää palautuksesta eri maksuvaihtoehtojen yhteydessä täältä.


Etkö löydä vastausta kysymykseesi?
Ota meihin yhteyttä
CHAT

Chatbottimme on täällä apunasi.

Soita meille

Asiakaspalvelijamme auttavat sinua mieluusti.

Haluaisitko 10% alennuksen? *

Tilaa uutiskirjeemme

Vastaanota uutuuksia ja tyyli-inspiraatiota Zalandolta sähköpostitse

Hallinnoi asetuksiasi

Mistä olet eniten kiinnostunut?

Lue lisää Tietosuojasta. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa maksutta.