faq | Maksaminen | Maksumuistutus

Maksumuistutus

Oletko saanut meiltä maksumuistutuksen? Asiakaspalvelumme auttaa mielellään laskutukseen liittyvissä asioissa. Käythän kuitenkin läpi alla olevat kohdat, ennen kuin otat meihin yhteyttä.

Haluatko varmistaa, mikä on laskusi avoin summa?

Jos olet jo maksanut laskun tai palauttanut osan tilauksestasi, laskun tiedot päivittyvät seuraavasti: viiden arkipäivän kuluessa maksupäivästä tai noin kahden viikon kuluessa palautuksesta.

Maksun rekisteröityminen kestää normaalisti 1-5 arkipäivää. Saat vahvistuksen sähköpostitse, kun olemme rekisteröineet maksusi onnistuneesti.
 
Laitoitko oikean tilausnumeron viestikenttään ja jätit viitenumerokentän tyhjäksi? 
Jotta voimme käsitellä maksusi mahdollisimman nopeasti, lisääthän tilauksesi tilausnumeron maksun viestikenttään. Mikäli et lisännyt tilausnumeroa viestikenttään, maksun tarkastamiseen menee noin 5 vuorokautta. Tässä ajassa joko käsittelemme maksusuorituksesi tai hyvitämme summan takaisin sinulle.
Pyydämme tarkistamaan pankkitilisi hyvityksen varalta. Mikäli maksamasi summa on hyvitetty sinulle takaisin, pyydämme maksamaan tilauksesi uudestaan oikeilla tiedoilla.
 
Maksoitko useita tilauksia samalla laskulla?
Jos olet maksanut useita tilauksia yhdellä laskulla, on mahdollista, että maksusi ei ole kohdistunut oikein kaikille tilauksillesi. Tässä tapauksessa pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. 
Oletko tehnyt palautuksen? 
Palautuksen rekisteröityminen järjestelmäämme kestää normaalitapauksessa noin 2 viikkoa rahdin ja palautuksen käsittelemiseen tarvittavan ajan mukaan lukien. Käyttäjätililtäsi näet mikäli palautuksesi on jo rekisteröity varastollamme. 
 
Unohditko maksaa laskun?
Jos olet unohtanut maksaa laskusi, pyydämme sinua tekemään maksusuorituksen mahdollisimman pian seuraavilla tiedoilla:
 
Maksun saaja:  Zalando Payments GmbH
Tilinumero: IBAN: FI65 1660 3001 0386 22
BIC: NDEAFIHH
Pankki: Nordea Bank Finland Plc
Viesti: (14-numeroinen tilausnumerosi)
 
Annat suostumuksesi sille, myyjä siirtää saatavansa ja kaikki oikeudet kauppahintaan kolmansille tahoille, erityisesti Zalando Payments GmBH:lle:.
 
Muista tilisiirtoa tehdessäsi syöttää tilausnumero maksun viestikenttään. Jätä viitenumerokenttä tyhjäksi. Jos maksat useita tilauksia, pyydämme maksamaan kaikki tilaukset erikseen omilla tilausnumeroillaan, jotta maksut kohdistuvat oikein.


Etkö löydä vastausta kysymykseesi?
Ota meihin yhteyttä
Soita meille

Asiakaspalvelijamme auttavat sinua mieluusti.

Haluaisitko 10% alennuksen? *

Tilaa uutiskirjeemme

Vastaanota uutuuksia ja tyyli-inspiraatiota Zalandolta sähköpostitse

Hallinnoi asetuksiasi

Mistä olet eniten kiinnostunut?

Lue lisää Tietosuojasta. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa maksutta.